Home Tweede klasse Kagia Nog meer blijvers en nieuwkomers voor tweedeklasser Kagia

Nog meer blijvers en nieuwkomers voor tweedeklasser Kagia

Kagia is zeer verheugd dat twee échte Lisserbroekers hun ja-woord voor het komende seizoen hebben gegeven. Jesper Imanse en Jens Gort waren beide een twijfel geval maar beide zullen ook komend seizoen in het oranje-shirt spelen. Daarnaast kunnen we ook twee nieuwkomers vermelden. De selectie voor het seizoen 2020 – 2021 is compleet.

Jesper Imanse is al jaren een vaste waarde binnen de selectie van Kagia en daarnaast ook een enorme belangrijke en gewaardeerde kracht. Mede vanwege zijn multifunctionaliteit, inzet en neusje voor de goal is hij de laatste seizoenen erg belangrijk geweest. Mede daarom is de club blij dat hij ook komend seizoen deel uitmaakt van de selectie.

Jens Gort heeft ook zijn ja-woord gegeven. De jonge doelman gaat de strijd onder de lat aan met Aron Wijsman, Sander Hogervorst en Luca van der Meer. Jens stond in de belangstelling van een andere club maar kiest toch voor de oranjehemden. Jens is al jaren een bekend gezicht op de club, een échte Lisserbroeker en zoon van onze sportmasseur Rob Gort. Dat ook hij komend seizoen voor Kagia speelt, stemt de club tot tevredenheid.

Nieuwkomers maken selectie compleet

Daarnaast zijn wij ook blij te kunnen melden dat er nog twee spelers de selectie komen versterken. Melle Bloem en Luca van Dijken komen beide uit de jeugd van een andere club en maken nu de stap naar v.v. Kagia. Beide spelers zijn aanvallend ingesteld.

Afgelopen seizoen speelde Melle Bloem in de JO19-1 van FC Lisse. Melle speelde met dit talentvolle team in de 2e divisie. Melle is een aanvallend ingestelde speler die de club in de voorste linie van aanvallende impulsen moet voorzien.

Ook Luca van Dijken sluit het komende seizoen aan. Luca is een aanvaller die overkomt van SDZ uit Amsterdam. Luca speelde hoofdklasse in de JO19-1. Luca is 17 jaar en speelde zijn gehele jeugd bij vv Zwanenburg. vv Zwanenburg is de oude club van onze 2e elftal trainer Dennis Hulst. Luca is via Dennis in contact gebracht met Kagia. In Lisserbroek hoopt de spits de volgende stap in zijn ontwikkeling te zetten.

De blik kan vooruit na een bijzondere tijd

Nu de selectie voor het komende seizoen rond is, kan de blik van de VTC, de technische staf en de spelersgroep richting het nieuwe seizoen. Het afgelopen seizoen was bijzonder. Beide teams hadden het pittig in de 2e klasse en begin dit jaar werd het seizoen ook abrupt beëindigd door alle maatregelen rondom Covid-19. De maatregelen rondom Covid-19 houden ons allemaal nog steeds bezig. Op dit moment is het niet zeker hoe de start van het nieuwe seizoen er uit gaat zien. Als club zijn we in ieder geval zeer tevreden dat de selectie voor het nieuwe seizoen rond is. Op 11 augustus 2020 hopen we te kunnen starten met het nieuwe seizoen.

BLIJFT: Alain van Kesteren, Aron Wijsman, Benno Trompert, Pascal Timmermans, Damion Uijldert, Dylan van Eeuwijk, Elwin Kool, Glenn Lobbezoo, Rens Lamboo, Rick Verdegaal, Rob Meulenbroek, Roy Duivenvoorde, Roy Hogewoning, Sander Hogervorst, Sean van der Lans, Tijs van der Schinkel, Thomas van Schie, Tim Bijker, Timo Sluijmer, Dennis Kuilboer, Kevin Robelus, Melvin van der Meer, Jesper Imanse en Jens Gort.

NIEUW: Tom van der Star (FC Lisse), Ajay Malhi (FC VVC), Bodhi Sneekes (FC VVC), Jazz Prins (DSOV), Melle Bloem (FC Lisse-jeugd), Luca van Dijken (SDZ-jeugd), Kelvin Kliphuis (overige senioren), Chris Gabel, Darco Donker, Gijs de Graaf, Jelle Modderman, Kevin Wols, Luca van der Meer, Mats Hulsbos, Sam de Ree, Stan Hengstmengel, Tygo Mesman, Zeb de Ree (allen eigen jeugd)

Met sportieve groet
VTC selectiezaken