Valken ’68 heeft haar eerste vier versterkingen binnen voor komend seizoen. Jelmer van Egmond, Gert Ravensbergen en Kas Vaneman komen de gelederen versterken. Hieronder een korte introductie van deze 3 talentvolle spelers:

Gert Ravensbergen

De 21-jarige Gert Ravensbergen is woonachtig in Rijnsburg waar hij ook een voetbalverleden heeft. Daarnaast heeft hij een korte voetbalperiode bij Quick Boys gekend. Gert heeft een relatie, geen kinderen en heeft als sterke voetbalpunten: inzet, snelheid, spelinzicht en 1 tegen 1 aanvallend. Als mindere punten noemt hij zijn temperament. Soms iets te fel, maar daar houdt de gemiddelde Valkenburger wel van. In het dagelijkse leven is Gert werkzaam als fulltime Personal trainer bij Multisport in Rijnsburg.
Op de vraag waarom hij graag bij Valken ’68 wil voetballen antwoordt hij: ,,Ik wil graag voetballen in een 1e team na drie jaar Rijnsburgse Boys 2. Het is tijd voor een nieuwe uitdaging.”

Jelmer van Egmond

De eveneens 21-jarige Rijnsburger Jelmer van Egmond, een echte linkspoot, komt eveneens naar ’t Duyfrak. Jelmer, die volgens eigen zeggen happy single is, heeft zijn gehele leven bij onze Rijnsburgse buren gespeeld en speelt het liefst links centraal of als linksback. Jelmers sterke punten zijn : Verdedigen, ruimtes bespelen en crosspas (traptechniek). Punten die verbetering vatbaar zijn, zijn : fysiek en kort combinatievoetbal.
Jelmer studeert aan het CIOS in Haarlem en rond zijn studie eind van dit jaar af. Tevens werkt hij bij The Green Corner in Aalsmeer.
Op de vraag waarom hij graag bij Valken ’68 wil voetballen antwoordt hij: ,,Ik zoek een nieuwe uitdaging, wil meer druk voelen en wil graag in het eerste spelen. Vorig naar wilde Valken’68 mij al hebben, maar toen ging ik voor nog een kans bij het eerste elftal van Rijnsburgse Boys. Helaas heb ik deze kans nooit gekregen dit seizoen. Nu belde Valken weer, kreeg ik een heel goed gevoel bij de gevoerde gesprekken en wil ik deze kans met beide handen aangrijpen.”

Kas Vaneman

Kas Vaneman is 20 jaar, keeper, en is op dit moment niet verloofd, niet verliefd en niet getrouwd. Hij woont in Rijpwetering en heeft een voetbalverleden bij FC Lisse, UVS en speelt op dit moment in de selectie bij Voorschoten ‘97. Daarnaast is Kas, tot zeer grote tevredenheid van de technische commissie van Valken’68, fervent supporter van Feyenoord en studeert hij Bedrijfskunde aan De Haagse Hogeschool waar hij op dit moment in het tweede jaar zit. Op de vraag waarom hij graag bij Valken ’68 wil voetballen antwoordt hij: ,,Ondanks dat ik het prima naar mijn zin heb bij Voorschoten 97 wil ik graag komen spelen bij Valken 68. Ik denk dat er bij Valken 68 meer mogelijkheden zijn om te keepen (meer speeltijd). Ik ben ambitieus en ik denk dat er bij Valken 68 meer mogelijkheden zijn om meer speelminuten te krijgen in 1 en 2. Zeker na het gesprek met Alan Campfens en Peter van Delft ben in enthousiast geworden om de overstap naar Valken ‘68 te maken. Daarnaast speelt zowel het eerste als tweede op een prima niveau en wie weet speelt het eerste volgend seizoen zelfs in de eerste klasse samen met Voorschoten 97. Tot slot is Valken 68 natuurlijk ook een hele gezellige club.”

Zowel de technische commissie als de technische staf is erg in haar nopjes met deze versterkingen en wensen Jelmer, Kas en Gert heel veel succes bij Valken ’68.

Laatste nieuws per 7 februari: ook Mike Zwijnenburg komt naar ‘t Duyfrak. Momenteel speelt hij bij Warmunda.