Trainers Marco Harleman en Nino Poulina nemen komend seizoen de mannenselectie van Lugdunum onder hun hoede. Ze volgen Roberto Escudero op, die een volgende stap in zijn carrière maakt en naar eersteklasser FC Boshuizen vertrekt.

Hoofd voetbalzaken Hans van As van Lugdunum is verheugd dat de club nu al rond is met het trainersduo. ,,Beide trainers zijn jong, komen uit Leiden, hebben zelf op niveau gevoetbald en zijn in het bezit van de benodigde diploma’s. Dat vinden wij een veelbelovende combinatie. Ook kennen zij onze club al goed en we voorzien dan ook een hele mooie samenwerking.”

Zowel Harleman (rechts op de foto) als Poulina hebben jaren in het eerste van Lugdunum gevoetbald. Daarbij heeft Harleman ook nog in de jeugd van Lugdunum gespeeld. Hij heeft trainerservaring opgedaan in de Verenigde Staten en traint op dit moment de landelijke B-jeugd bij UVS. Poulina is inmiddels hoofdtrainer geweest bij meerdere Leidse clubs. Hij heeft de hoofdmachten van Football Factory en Roodenburg getraind en is op dit moment trainer van FC Boshuizen (za).

De komst van de twee nieuwe trainers betekent voor komend seizoen ook het vertrek van assistent-trainer Henk de Cler bij de selectie. Na 6 jaar doet hij een stapje terug. De Cler heeft aangegeven zich volgend jaar op een andere manier voor de club in te willen zetten.