Het moest een geweldige dag worden komende zaterdag. Na ruim 12 jaar selectievoetbal zou Kevin van Wijk op een prachtige wijze worden geëerd door spelers, bestuur en supporters van TAVV. Toen na het stopzetten van het vorige seizoen het bericht naar buiten kwam van de KNVB dat er voor 1 september geen wedstrijden gespeeld zouden worden, is door de organisatie besloten om deze wedstrijd op zaterdag 29 augustus te laten spelen. Geen programma, mooi weer en na de vakantie. Ruim 24 (oud)spelers en oud stafleden zegden hun medewerking toe waarvan sommige zelfs hun vakantie hierop hadden aangepast.

Toen op een later moment bekend werd dat de eerste bekerronde toch eerder gespeeld zou worden en wel op 29 augustus en VV Moordrecht uit de koker kwam rollen is er gelijk contact gezocht met de KNVB en Moordrecht. Nadat Moordrecht schriftelijk had bevestigd en toegezegd om hun medewerking te verlenen en de KNVB uiteindelijk ook reageerde dat het inderdaad onderling geregeld moest worden stond helemaal niks een mooie dag meer in de weg.

Echter ontvingen wij recent ineens een bericht vanuit Moordrecht dat de club toch niet wenste mee te werken omdat er doordeweeks geen ruimte was of omdat ze dan misschien geen elftal op de been konden brengen. De door TAVV geopperde optie om de wedstrijd dan in Ter Aar te spelen werd ook negatief beantwoord. De mededeling van de KNVB was kort en bondig. Ondanks de toezeggingen die waren gedaan rest TAVV niets anders dan de wedstrijd bij Moordrecht te spelen op straffe van een boete, het direct uit de beker halen voor dit seizoen en tevens uitgesloten worden voor het bekertoernooi van het komende seizoen. Dit heeft ons doen besluiten om de wedstrijd te verplaatsen en zaterdag alsnog de bekerwedstrijd bij Moordrecht te spelen.

U begrijpt dat wij erg teleurgesteld zijn om dit bericht naar buiten te moeten brengen. In eerste instantie voor Kevin zelf maar ook voor alle spelers, stafleden en vrijwilligers die hun medewerking hadden toegezegd om er, ondanks alle Corona maatregelen, een sportieve en gezellige middag van te maken. Uiteraard is dit geen afstel maar een uitstel! De wedstrijd gaat er komen, ook zonder de hulp van buitenaf. En laten we dan hopen dat we tegen die tijd weer een ouderwets groot feest mogen vieren bij ons TAVV om Kevin de meer dan verdiende credits te geven die hij verdient!

Bent u van plan om zaterdag de wedstrijd bij Moordrecht te bezoeken, dan vragen wij u vriendelijk om de door Moordrecht genomen maatregelen met betrekking tot Corona te respecteren en op te volgen! Voor meer informatie zie:

Nieuws en mededelingen m.b.t. Corona

Bestuur TAVV