donderdag, april 25, 2024
HomeZaterdagDerde klasseVacature Hoofdtrainer TAVV (2020/2021)

Vacature Hoofdtrainer TAVV (2020/2021)

-

TAVV is een dorpsclub, die op zaterdag haar wedstrijden speelt en waar sfeer en prestatie samengaan en waar de jeugd de toekomst heeft. Het 1e elftal en 2e elftal bestaat voornamelijk (voor 90%) uit spelers uit de eigen jeugdopleiding. Sommige hebben in de jeugd een uitstapje gemaakt en zijn vervolgens teruggekeerd, anderen hebben alle jeugdelftallen bij TAVV doorlopen en een enkeling is vanuit een andere club aangesloten.

TAVV is een voetbalvereniging die via een goede begeleiding, inzet, spelplezier en sportief gedrag al haar teams een maximaal haalbare prestatie wil laten bereiken, welke dient samen te gaan met een goede sfeer en harmonie tussen leden en verenigingskader.

Puntsgewijs samengevat:
• TAVV geeft zowel de jeugd- als seniorenleden aandacht.
• TAVV vindt de binding tussen haar leden erg belangrijk.
• TAVV zet zich actief in voor positieve sfeer en harmonie binnen de vereniging.
• TAVV vindt het van belang dat alle spelers sportief naar vermogen kunnen presteren en daarbij plezier in het voetbal ondervinden.
• De leden van TAVV gedragen zich respectvol en sportief in woord en gebaar.

De hoofdtrainer van TAVV 1:
• is een trainer met aantoonbare ervaring in het trainersvak.
• is in het bezit van tenminste een UEFA B licentie
• is tactisch sterk is en heeft resultaten geboekt in het ontwikkelen van een speelwijze en het ontwikkelen van team, linie en individu.
• heeft ervaring met het structureel dragen van een breder vlak binnen de vereniging, en wil zijn adviezen en kennis delen met collega trainers van de jeugd, O23 en 2e elftal.
• is communicatief sterk, is duidelijk en transparant in zijn afspraken.
is het uithangbord van de vereniging, is representatief, coacht positief en gedraagt zich te allen tijde fatsoenlijk.
• is positief kritisch en staat open voor (positief opbouwende) kritiek vanuit de selectie en het technisch kader.
• is zichtbaar en toegankelijk voor leden en belangstellenden van TAVV. Tevens heeft hij begrip voor de dynamiek die een dorpsvereniging met zich meebrengt.
• kan goed omgaan met de “lokale” pers en is zich bewust van en weegt zijn uitspraken.
• Verder zijn jong, ambitieus, gedreven en sociaal kernwaarden waar TAVV waarde aan hecht.

Functiebeschrijving:

Hij treedt op dinsdag- en donderdagavond op als hoofdtrainer van de A-selectie en begeleidt het 1e elftal tijdens de wedstrijden op zaterdag. Hierbij wordt hij , waar mogelijk, bijgestaan door een assistent trainer en de trainer die de 2e selectie traint en begeleidt bij wedstrijden. Op zaterdag bestaat de staf verder uit een verzorger, leider(s), keeperstrainer en een assistent-scheidsrechter. In overleg met de overige trainers worden de trainingen gemaakt. Tevens wordt hij bijgestaan door een keeperstrainer die de selectiekeepers traint. Hij heeft veelvuldig overleg met de keeperstrainer omtrent de selectiekeepers.

Hij draagt er zorg voor dat de overige trainers wordt geïnformeerd over de tactische speelwijze en zorgt voor een eenduidig beleid binnen de gehele selectie. Hij is eindverantwoordelijk voor de gehele senioren selectie en legt verantwoording af aan de Technische Commissie. Tevens ondersteunt hij de filosofie, waarden en normen van TAVV en draagt hij deze ook uit.

Belangstellenden kunnen hun sollicitatie, voorzien van CV, motivatie en salarisindicatie sturen naar: chiel.scholte@hotmail.com t.a.v. Technische Commissie TAVV

Must Read