vrijdag, maart 29, 2024
HomeKoudekerkInterviews KoudekerkGretig Koudekerk nog duidelijk in de opbouwfase

Gretig Koudekerk nog duidelijk in de opbouwfase

-

Koudekerk is ook weer terug op de velden en kwam gisteren in actie in Bodegraven. Van mede vierdeklasser Rohda’76 werd met 4-2 verloren, maar aan die uitslag kan niet al teveel waarde worden gehecht. Het duo Gert Labots en Jarno Verweij, zij namen het stokje over van Ronald Rosdorff op de bank, is vooral zeer tevreden over de eerste weken in de voorbereiding.

Verweij (links op de foto): ,,In deze eerste oefenpot speelden we drie keer een helft om zodoende zoveel mogelijk spelers minuten te kunnen laten maken. Dat is voor nu het belangrijkste in de opbouwfase. Gert en ik hebben goede en minder goede dingen gezien en daarmee gaan we de komende weken aan de slag. We kwamen uiteindelijk terug van een 4-0 achterstand. In deze fases zijn trainers uiteraard minder met het resultaat bezig. Dat komt vanzelf. We spelen komende dinsdag tegen Oudewater en volgende week zaterdag tegen CVC. Dan weten we weer wat meer.”

Vervolgend: ,,Over de eerste twee weken zijn we tevreden. We zien een gretige groep met de wil om er veel van te gaan maken. Ook hadden we al een prima teamdag en dat beviel ook goed. We werken met een kwalitatief sterke en brede groep, hoewel we nog niet eens compleet zijn. We zijn weer begonnen en iedereen heeft er zin in. Dat telt voor nu het meest.”

Zoals gezegd kwam de thuisploeg op een ruime voorsprong, maar Koudekerk deed alsnog wat duiten in het zakje via Jelle Vergunst en Jan Bogaards.

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read