Koudekerk stond bij het stoppen van de competitie op een verdienstelijke derde plaats en was nog vol in de race voor de prijzen. Voor Ronald Rosdorff en de zijnen kwam er een abrupt einde aan het avontuur en dus kan de blik op komend seizoen. En ook dan lijkt het erop dat een hoge klassering mogelijk is gezien de mutaties die op de website van de club te lezen zijn (zie hieronder)

Ruben van den Berg keert na een jaar van afwezigheid terug in de selectie van VV Koudekerk. Daarmee is hij in navolging van Joep van Tulder, Joeri Goudkuil, Mike van Velzen, Wessel Bakker, Sander Weijman en Mitchell Rosdorff de zevende oude bekende die terugkeert. Daarmee is de A-selectie ook rond voor komend seizoen. Volgens trainers Jarno Verweij en Gert Labots een mooie selectie met ervaren spelers, talentvolle jongens voor de toekomst en tevens een spelersgroep met een Koudekerks gezicht.

Helaas zijn er vier spelers die Koudekerk gaan verlaten. Bryan van Delft, Sven Beelt, Davy Roeloffs en Bilal Mouadinne hebben laten weten volgend seizoen niet meer uit te komen voor Koudekerk. ,,Dat is en blijft jammer, Bryan is een van de gevaarlijkste aanvallers die op dit niveau speelt”,  laten Verweij en Labots daarop weten. Van Delft speelde in totaal 55 officiële wedstrijden in de hoofdmacht van Koudekerk waarin hij 29 keer trefzeker was. Roeloffs, Beelt en Mouadinne kwamen in het afgelopen seizoen uit in het tweede elftal.

Mutaties

Nieuw: Ruben van den Berg (overige senioren), Joep van Tulder (was gestopt), Mitchell Rosdorff (Bernardus), Wessel Bakker (ARC), Sander Weijman (Alphense Boys), Joeri Goudkuil (Bernardus), Mike van Velzen (overige senioren), Olaf Bakker, Dimitri van Remundt, Sem van Aalst, Gino de Herdt, Dylan de Wit, Noah-Nesta Potman, Jordy Griffioen, Felix Nietzman, Raoul Boelaars, Mick van der Geest en Jarno van Tol (allen eigen jeugd).

Stoppen: Bryan van Delft (stopt), Sven Beelt (stopt), Davy Roeloffs (niet bekend) en Bilal Mouadinne (niet bekend).