donderdag, april 25, 2024
HomeZaterdagVierde klasseWarmunda luidt jubileumjaar in

Warmunda luidt jubileumjaar in

-

Op 5 augustus 1945, net na de oorlog, is in Warmond sportvereniging Warmunda opgericht. In 2020 bestaat de club derhalve 75 jaar en dat gaat groots gevierd worden. Warmunda heeft momenteel meer dan 350 actieve voet- en handballeden en meer dan 100 vrijwilligers, velen zijn hen vooraf gegaan. Tijdens de nieuwjaarsreceptie is de aftrap van het jubileumjaar gedaan.

In het weekend van 3 tot en met 6 september zal het jubileum officieel gevierd worden. Er is een jubileumcommissie benoemd, die de leden inmiddels heeft uitgenodigd om het programma mede vorm te gaan geven. Er zijn al vele  ideeën bedacht om het feestweekend met elkaar in te gaan vullen. Voordat het zover is, worden al activiteiten georganiseerd, die vooruit lopen op het jubileum.

Op zondag 9 februari wordt in het clubgebouw de Enige Echte Warmunda Voetbalquiz georganiseerd, die in het teken staat van het jubileum. Het bekende duo Hans Douw en Daan Lobel zullen ook dit jaar weer als quizmasters fungeren. Aanvang van de quiz is om 14:45 uur. Opgeven kan via svwarmunda.nl of bij Coby Pont (jwpont@hotmail.com).

Vrijdag 27 maart is er een veiling. De Warmunda veiling wordt voor de vierde keer georganiseerd. Het belooft een bijzondere avond te worden, met vele mooie kavels waarop geboden kan worden. Te veilen kavels kunnen worden ingebracht via Gerard van Tongeren,via g.vantongeren@ziggo.nl. Ook zal er in maart een loterij georganiseerd gaan worden. Het jubileum leidt niet alleen tot terugblikken, maar ook tot vooruitkijken. Met de opbrengst van de veiling gaat Warmunda investeren in de toekomst. Warmunda wil nog minimaal 75 jaar verder. Daarom moet er geïnvesteerd worden in het voortbestaan van de vereniging, in de jeugd en in verduurzaming. Aftrap van de veiling is om 20:00 uur, plaats van handelen het clubgebouw aan de Herenweg 92A.

In het weekend van 6 en 7 juni is er een groot jeugdtoernooi op sportpark Overbos, dat ook in het teken van het jubileum zal staan. Na de zomervakantie, begin september, is dan het jubileumweekend.

Joep van Leeuwen, Warmunda

Must Read