vrijdag, april 19, 2024
HomeSportiff LAV Cup 23-24Afronden Sportiff LAV Cup groepsfase bij stilleggen van de competitie

Afronden Sportiff LAV Cup groepsfase bij stilleggen van de competitie

-

Hoogstwaarschijnlijk komt morgen of uiterlijk woensdag het hoge woord eruit en zal de competitie bij de amateurs andermaal stil worden gelegd. Gelukkig zijn we al verder dan in het seizoen 20-21, maar niemand weet wanneer we weer door mogen met de competities. Vooruitlopend op deze mogelijke beslissing stelt de organisatie van de Sportiff LAV Cup voor om de groepsfase af te maken. Het plan was om deze af te ronden rond medio december. Omdat er in de avond niet meer gespeeld mag worden, zou die wens niet in vervulling kunnen gaan. Het idee is echter om de weekenden van 4/5 en 11/12 december te benutten om de groepsfase uit te spelen. In de ochtend of middag kan er immers nog wel worden gespeeld.

Hieronder een overzicht van de nog te spelen wedstrijden, al dan niet nog van belang voor de eindstanden en resterende beslissingen per poule.

A: Ter Leede O23-FC Oegstgeest, Roodenburg-Alphense Boys (za)

B: ROAC-Valken’68

D: Woubrugge-Stompwijk’92, Football Factory-VVSB combi

F: ARC O23-Kagia

H: Jong SJC-ASC

J: FC Boshuizen O23-Sporting Leiden (zo)

K: Jong Alphense Boys- Meerburg (gepland om 14, 30 op 4/12), Jong Alphense Boys- Jong Rijnsburgse Boys

Mocht de competitie wel vervolgd worden dan zal bovenstaande geen optie meer zijn en zal de organisatie zich later melden met een plan de campagne voor dit toernooi. Lukt het wel dan het verzoek aan de thuis spelende clubs om de wedstrijd z.s.m. na de melding vanuit de KNVB vast te laten leggen (inclusief scheidsrechter). Graag een en ander doorspelen aan de bekende contactpersonen in de whatsappgroep. Deze wedstrijden kunnen nuttig zijn voor het ritme en bijdragen aan een eenvoudiger verloop van het restant van dit toernooi dus medewerking wordt verlangd!!! Is dus NIET vrijblijvend.

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read