dinsdag, april 23, 2024
HomeSportiff LAV Cup 23-24Poule 4Combinatieteam VVSB zet grote stap naar volgende ronde

Combinatieteam VVSB zet grote stap naar volgende ronde

-

Poule D-  Een combinatieteam van VVSB en zaterdag vierdeklasser Woubrugge troffen elkaar dinsdagavond, in het kader van de Sportiff Company LAV Cup, op het fraai gerenoveerde Sportpark De Boekhorst in Noordwijkerhout. De gastheren  lieten de bezoekers kansloos en de teller stokte uiteindelijk, na een 4-0 ruststand, bij 8-0.

VVSB-trainer Stefan Kraaijvanger over het eenzijdige duel:,, We speelden  met een mix van de O19 en de zaterdag-en zondagselectie. We kwamen al vroeg in de wedstrijd op voorsprong, liepen daarna snel uit naar 3-0 en maakten nog voor rust de 4-0.  In de tweede helft bleef het spelbeeld ongewijzigd. VVSB bleef de betere ploeg, had meer balbezit en creëerde de kansen. We scoorden ook na rust nog vier keer en door gemakzucht, verkeerde keuzes en het missen van scherpte bleven de dubbele cijfers uit’’, aldus Kraaijvanger

Woubrugge-trainer Barry Buntsma na afloop van de wedstrijd: ,,We starten, op het overigens nieuwe en zeer mooie complex van VVSB, met een zeer jong elftal met slechts drie basisspelers van ons eerste team. VVSB speelde met een hele sterke ploeg, het niveau- en tempoverschil met ons was gewoon te groot, maar dat is vrij logisch. Het balletje ging bij VVSB  sneller rond en waar we afgesproken hadden om door te kantelen de boel dicht te gooien, kwamen we door het hoge tempo toch een aantal keren te laat. Mijn spelers hebben hard gewerkt om de 10-0 te voorkomen en dat is gelukt, maar we konden eenvoudig weg geen vuist maken tegen het veel sterkere, op echt alle posities, VVSB. We beschouwen het maar als een leerproces en een conditietraining’’, bekeek Buntsma het van de positieve kant.

Door de zege op Woubrugge is VVSB koploper in poule D met 2 gespeeld en 6 punten(  doelsaldo van +10) en is door dit resultaat hard op weg naar plaatsing voor de volgende ronde van de Sportiff LAV Cup.

VVSB combinatie – Woubrugge 8-0 (4-0).