vrijdag, april 19, 2024
HomeSportiff LAV Cup 23-24Poule 6EMM'21 en ARC houden het op een gelijkspel: 2-2

EMM’21 en ARC houden het op een gelijkspel: 2-2

-

Sportiff LAV cup (poule F)- Trainer Mark Evers van ARC kijkt terug op een leuke wedstrijd, waarin zijn pupillen een energieke pot voetbal op de mat legden tegen een fysiek sterkere tegenstander. ,,Een paar jonge voetballers wisten zich echt te onderscheiden op dit leerzame avondje voetbal. We waren echt met een heel jonge selectie gekomen en ik vond dat ze zich goede staande wisten te houden. Dat moesten we voetballend doen en daar was ik tevreden over. Die 2-2 gaf in mijn ogen goed de verhoudingen weer.”

Koen van der Vlugt van EMM’21 kan ook wel vrede met de uitslag hebben, hoewel hij wel betreurt, dat de kansen op 3-1 niet benut werden. EMM’21 speelde niet met jongens die normaal in de basis staan, maar met een mix van het tweede en jeugd. ,,En dat deden ze uitstekend”, is de mening van Van der Vlugt. ,,ARC acteert op een hoger niveau en wij konden ons daar prima aan meten. Jammer van die gelijkmaker in de laatste minuten. Dat geschiedde ook al tegen Kagia en door de gelijke spelen liggen we er uit. Jammer, maar volgend jaar staan we er weer.”

ARC staat met nog een wedstrijd op de teller te spelen op vier punten. Samen met Kagia en TAVV maakt de ploeg nog kans op directe plaatsing in de volgende ronde.

EMM’01-ARC O23: 2-2. (1-1). Van Leeuwen 0-1, Hogenboom 1-1, Nadal Wesselman 2-1, Baatje 2-2.

Ruud Fraij
Ruud Fraij
Verslaggeving sinds 2012. Ex-docent. Humorist. Werkte ook voor ZZ Leiden, tegenwoordig breed inzetbaar, LAV is zijn passie geworden, ruud@leidenamateurvoetbal.nl. Af en toe een reisje, niets mis mee. Af en toe terrasje, ook prima!

Must Read