HomeSportiff LAV Cup 23-24Poule 5Sportiff LAV Cup: FC Rijnvogels O23 walst na rust over Sporting Leiden...

Sportiff LAV Cup: FC Rijnvogels O23 walst na rust over Sporting Leiden (za) heen

-

In de eerste helft was er nog sprake van een wedstrijd bij de jongelingen van FC Rijnvogels tegen derdeklasser Sporting Leiden (za). Het was halverwege 2-1 en op dat moment kon het nog alle kanten op. Na de pauze liepen de Katwijkers verder en ruim weg en de Leidenaren konden daar vrijwel niets meer tegenover stellen (9-3). Huig Jan Heeringa (ex-trainer bij de Vogels): ,,Zij waren simpelweg frisser en gretiger en daarmee is de grote nederlaag wel verklaard.”

Collega Arie van Dijk had het naar zijn zin gehad en zag het prima lopen bij zijn ploeg. ,,Vooral na de rust was er geen houden meer aan. We hebben nu vier punten uit twee duels en staan er aardig voor in deze poule.”

De doelpuntenmakers aan Katwijkse kant waren: Rian de Keizer (3), Paul Melissen (2), Jeroen van Duivenvoorden (2), Marc Oudshoorn en Timon van Duyn. Zakaria Bardaa maakte de 2-1, Imrane Taib de 4-2 en Soufiane Boukhidous was verantwoordelijk voor de 8-3. De andere poulegenoten zijn Teylingen en de zaterdagtak van FC Boshuizen.