HomeSportiff LAV Cup 23-24Poule 7Sportiff LAV Cup: MMO geeft Jong Noordwijk goed partij en verliest nipt...

Sportiff LAV Cup: MMO geeft Jong Noordwijk goed partij en verliest nipt (1-0)

-

Poule G- Jong Noordwijk en zaterdag vierdeklasser MMO troffen elkaar dinsdagavond op Sportpark Duinwetering in het kader van de Sportiff Company LAV Cup. Het voor rust gescoorde doelpunt van Jelle Kooij bleek uiteindelijk voldoende voor de Noordwijkse overwinning (1-0).

De thuisploeg, uitkomend met een combinatieteam van Noordwijk 2, dat in de reserve hoofdklasse zaterdag uitkomt, en Noordwijk O23, had het voor rust vrij lastig tegen het compact spelende MMO. De bezoekers leken na een verkeerde terugspeelbal in de Noordwijk-defensie spelen verrassend op voorsprong te komen, maar doelman Milan van Liempt voorkwam de 0-1. Niet veel later was het toch de thuisploeg die de openingstreffer scoorde. Jelle Kooij kreeg de bal op de rand zestien meter aangespeeld en rondde na een goede individuele actie bekwaam af (1-0). Na rust bleef de ploeg van Samir Krupic het betere van het spel houden, maar de MMO-defensie bleef knap overeind tegen de Noordwijkse-talenten en wist verdere schade te voorkomen. Zo eindigde dit sportieve treffen in een 1-0 zege voor de thuisploeg.

De ontmoeting tussen beide clubs was de eerste wedstrijd in deze poule, de twee andere clubs in deze groep, Voorschoten ’97 (zo) en  SJZ, kwamen nog niet in actie.

Jong Noordwijk -MMO 1-0 (1-0)