HomeSportiff LAV Cup 23-24Poule 3Sportiff LAV Cup , poule C: Katwijk O23 na rust ruim langs...

Sportiff LAV Cup , poule C: Katwijk O23 na rust ruim langs Koudekerk (0-6)

-

Vierdeklasser Koudekerk en Katwijk O23 trakteerden dinsdagavond het publiek op een lekker potje voetbal. Na een min of meer gelijk opgaande eerste helft liepen de Katwijkse talenten weg van de gastheren en wonnen uiteindelijk ruim met 0-6.

De Katwijkers kwamen nog voor de pauze door een doelpunt van Tom van Beele op 0-1. Na rust verdubbelde dezelfde speler de voorsprong . Arjan Spek, Jordi van de Boon, Fabio Korndorffer en Lennard Kuyt schoten het halve dozijn doelpunten vol.

Koudekerk-trainer Jarno Verweij blikte terug op de wedstrijd. Verweij: ,,Het eerste uur was de wedstrijd in balans, maar ik moest toen noodgedwongen een aantal wissels doorvoeren. We hebben anderhalf jaar niet gevoetbald en je merkt dat sommige jongens nog niet in staat zijn om de negentig minuten vol te maken. Na rust kwamen daarom bij ons veel jongere spelers in het veld, die het overigens beslist niet onaardig hebben gedaan. Katwijk O23 is natuurlijk een goede ploeg en pas in de slotfase voerden ze de score op. We kennen door de genoemde omstandigheden, en omdat sommige jongens nog op vakantie zijn, tot nu toe een lastige voorbereiding, maar we hebben nog even voordat de competitie begint’’, aldus Verweij tot besluit.

Koudekerk – Katwijk O23 0-6 (0-1) Van Beele 0-1, Van Beele 0-2, Spek 0-3, Van de Boon 0-4, Korndorffer 0-5, Kuijt 0-6.

Basisopstelling Koudekerk: Dorrepaal, Van der Zwet, De Schepper, F. Roosenbrand, De Herdt, Bakker, Langejans, Van de Berg, Van Heerdt, Van Tulder, Van Rijswijk.