woensdag, april 24, 2024
HomeSportiff LAV Cup 23-24Stand van zaken Sportiff LAV Cup per 8 december

Stand van zaken Sportiff LAV Cup per 8 december

-

De strijd om de Sportiff LAV Cup lag volledig op koers en medio december zou de groepsfase zijn afgerond. Door de nieuwe maatregelen is helaas alsnog niet alles gespeeld. Er staan nog zes wedstrijden open van de in totaal zestig duels in de groepsfase. Die ontmoetingen zijn mede bepalend voor de laatste beslissingen die nu nog moeten vallen. Gelukkig staan er ondertussen nog wel vier duels gepland in 2021. Komend weekend wordt er namelijk gespeeld tussen Ter Leede O23 en FC Oegstgeest (poule A), Woubrugge-Stompwijk’92 (D) en ARC O23-Kagia (F). Een week later komen Roodenburg en Alphense Boys (za) nog in actie in Leiden-Noord. De laatste twee duels konden door uiteenlopende redenen niet meer dit jaar worden gespeeld en staan ingepland voor de eerste helft van de maand januari. Verschuiving bij afgelasting is niet meer mogelijk, de clubs zijn daarvan op de hoogte. Hieronder wordt de stand van zaken weergegeven.

Poule A: Ter Leede O23 door tenzij er monsternederlaag wordt geleden tegen FC Oegstgeest. Bij ‘gewone’ winst van FC Oegstgeest gaat die ploeg door en Ter Leede O23 mee met beste nummers twee.

Poule B: Jong Quick Boys door

Poule C: Katwijk O23 door, Blauw Zwart afhankelijk van afloop andere poules

Poule D: VVSB combi door, bij winst van Stompwijk’92 op Woubrugge kan die ploeg ook door afhankelijk van de uitslag en de verhouding ten opzichte van andere nummers 2

Poule E: FC Rijnvogels 2/O23 door

Poule F: Nog twee kanshebbers om door te gaan, ARC O23 en/of TAVV. Afhankelijk van uitslag ARC O23-Kagia

Poule G: Noordwijk O23 door

Poule H: Voorschoten’97 (za) door, RCL door als een beste nummer 2

Poule I: UVS door

Poule J: LSVV’70 hoogstwaarschijnlijk door als nummer 1 of beste nummer 2, FC Boshuizen-Sporting Leiden wordt gespeeld op 11/1.

Poule K: Duel Jong RBB-Jong Alphense Boys wordt gespeeld op 18/1. Nog geen beslissing gevallen, Meerburg nog in de race net als Jong RBB en Jong Alphense Boys.

De loting zal niet ver na de laatst gespeelde wedstrijd plaatsvinden. Helaas zal dit niet in een samen zijn met de overgebleven clubs vanwege de beperkingen. Het kan zijn dat het tegen die tijd wel zou kunnen, maar dan is het al te kort dag voor de uitnodigingen. Loting zal wel online te volgen zijn. Later meer hierover.

Planning toernooi na groepsfase:

  • Februari 2022: knock-out fase
  • Maart 2022: kwartfinales
  • April 2022: halve finales
  • Finale: 18 juni 2022, terrein Voorschoten’97 (sportpark Adegeest)

LAV stelt data voor in februari, maart en april. In overleg met de organisatie en de tegenstander kan/mag daar op zekere hoogte vanaf geweken worden. Arbitrage via COVS. Nadere info volgt t.z.t.!

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read