donderdag, april 25, 2024
HomeSportiff LAV Cup 23-24Poule 6TAVV geeft Kagia op de donder

TAVV geeft Kagia op de donder

-

In poule F van de Sportiff LAV Cup had TAVV geen kind aan Kagia. De derdeklasser won na een ruststand van 4-0 uiteindelijk met 5-0 van de tweedeklasser. Door dit resultaat zijn de Ter Aarders nog in de race voor de volgende ronde. Kagia heeft nog een minimale kans om de groepsfase te overleven, maar dan zal er sowieso ruim van ARC O23 gewonnen moeten worden.

Dennis Tijssen was in zijn nopjes met de zege van zijn ploeg. ,,In de eerste helft heb ik bij vlagen echt zitten genieten van de ploeg. Kagia kwam er eigenlijk niet aan te pas en we scoorden er lustig op los. Eigenlijk een vervolg van hoe het de laatste weken in de competitie gaat. Na de rust was er meer balans, maar was het verschil natuurlijk al gemaakt. In deze wedstrijden wissel je door en dat komt niet altijd ten goede aan de kwaliteit. Maar dit was voor ons een hele positieve avond en ik ben een dik tevreden trainer. We gaan ons nu opmaken voor de volgende bekerstrijd. Zaterdag komt Overmaas naar Ter Aar toe.”

Collega Hein Leliveld hield een geheel ander gevoel over aan de wedstrijd. ,,We speelden met een vrij jong team, maar dat is geen excuus. Het was van onze kant gewoonweg heel matig, zeker aan de bal. We grossierden in persoonlijke fouten en daar wist TAVV wel raad mee. De tweede helft was gelukkig meer aanvaardbaar van onze kant, hoewel beide ploegen niet veel meer hebben kunnen creëren. Het zal erg lastig worden om ons nog te plaatsen, maar we gaan in elk geval nog ons best doen tegen ARC. Bovenal hebben we nu even een weekendje rust en we gaan ons opmaken voor het treffen met DSO in competitieverband.”

TAVV-Kagia 5-0 (4-0). Boddeke 1-0, Otto 2-0, Van Veen 3-0, El Mariami 4-0, De Bruijn 5-0.

Basisopstelling TAVV: Pater, Valentijn, Van Veen, Otto, Verwoerd, Pieterse, Keijzer, Van der Neut, Van der Hout, Boddeke, El Mariami.

Hennie Kanbier
Hennie Kanbier
Alle activiteiten, hoofdredacteur en eigenaar van Leidenamateurvoetbal.nl sinds 2011. Voetbalgek, dol op voetbalstatistieken. Tevens journalist bij Leidsch Dagblad, Hennie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read