zaterdag, april 20, 2024
HomeRedactioneelLopend vuurtjeLopend vuurtje (13), 23-29 oktober

Lopend vuurtje (13), 23-29 oktober

-

Wekelijks zullen we weer de social en andere media, de websites van de clubs en andere bronnen doorspitten voor de rubriek Lopend Vuurtje op zoek naar nieuws dat onze volgers mogelijk zal interesseren. Vanzelfsprekend hopen we dat iedereen ons ook weet te vinden als het gaat om een interessant nieuwtje: redactie@leidenamateurvoetbal.

  • In de Roodenburg Actueel staan weer wat kennisvragen betreffende de voetbal regels! Moeilijk! Zo blijkt eens temeer dat de scheidsrechter niet zomaar een fluitje in zijn handen gedrukt krijgt. Respect!
  • De bierfesten worden ook in Nederland populair. Zie de aankondiging op de site van Valken’68: ,,Op 6 november bierfest bij Valken’68!!  Na de wedstrijd Valken’68 – Argon belooft het een gezellig feestje te worden met de mannen van de ADHD DISCOSHOW.  Dus trek de lederhose en de dirndl maar uit de kast en kom een lekker biertje halen.  Voor de meest recente Corona regels kijk op onze website.”
  • ,,Op vrijdag 12 november en zondag 14 november organiseren wij een gratis DEMO training bij FC Oegstgeest. Deze training staat in het teken van onze nieuwe voetbalschool cyclus voor het tweede half jaar. Let op want deze training start al snel! Op vrijdag trainen we van 17.00 – 18.15 uur en op zondag van 09.30 – 10.45 uur. Tijden en inschrijving is onder voorbehoud. Wil jij meedoen? Neem je vrienden of vriendinnen mee want dit wil je niet missen. De deadline staat op maandag 8 november. Let op bij het inschrijven welke dag je aanklikt (voor beiden aanmelden mag ook). En……gratis deelname!
  • DoCoS meldt via Facebook: ,,Trots op onze Samih El Yaakoubi! Geselecteerd voor KNVB Jongens onder 14! Heel veel succes Samih!”
  • Op 15 juni 2021 bestond Sportvereniging Met Moeite Opgericht (M.M.O.) 75 jaar. Een historische gebeurtenis die de club door Covid-19 nog niet echt heeft kunnen vieren. Dat gaat veranderen. In het komende seizoen 2021-2022 zal MMO op een aantal momenten aandacht besteden aan dit jubileum.  Op 6 november 2021, na de competitiewedstrijd MMO 1 – SJZ 1, zal een jubileumboek met vele foto’s worden gepresenteerd. Het eerste exemplaar van dit jubileumboek wordt aangeboden aan de nieuwe burgemeester van de gemeente Kaag en Braassem, mw. Astrid Heijstee-Bolt. De al bestelde jubileumboeken zullen ook klaarliggen en er zijn nog enkele exemplaren beschikbaar voor de losse verkoop. De kosten voor een jubileumboek bedragen € 15,-
  • Algemene ledenvergaderingen; we blijven de data publiceren. Voor leden die hun club echt een warm hart toedragen bijna een verplichting: ,,Hierbij nodigt het bestuur van R.K.V.V. Teylingen u uit tot het bijwonen van de 97ste Algemene Ledenvergadering, welke wordt gehouden op vrijdag 5 november 2021 in ons clubhuis. Aanvang 20.00 uur.”
  • De ALV van FC Boshuizen is verplaatst naar 1 november.
  • Meerburg pleit voor meer vrouwelijke trainers: Wist je dat het als moeder ook gewoon leuk is om je kind te zien voetballen en hem of haar iets te leren. Dat het leuk is om betrokken te zijn bij wat je kind doet op de club. Dat je als moeder niet automatisch er voor de was van de wedstrijdkleding bent. Dat het als moeder ook belangrijk is om zo’n rol te doen en op te komen voor het jongens en meisjesvoetbal. Het trainen is niet per se voor mannen. Klink dat je als muziek in de oren lees dan verder op de website van de club uit Zoeterwoude.
  • Kagia start een 7 x 7 competitie voor mannen 35+ en vrouwen 30+ . Op vrijdag 29 is de eerste wedstrijd, op 16 november de tweede.
  • Het toernooi om de Sportiff LAV Cup is in volle hevigheid losgebarsten. Als we verslagen op onze site lezen, valt er veel te genieten van open, aanvallend voetbal waar de aanstormende jeugd ook vaak een kans krijgt. Het bezoeken meer dan waard lijkt ons.
  • Vrijdag 29 oktober 20.00u, organiseert Bernardus weer een gezellige quizavond.
    Vraag familie, vrienden etc en stel een team samen, kosten bedragen 5 euro per team.
    Zorg wel dat je je QR-code en ID bij je hebt, tot dan!!!
Ruud Fraij
Ruud Fraij
Verslaggeving sinds 2012. Ex-docent. Humorist. Werkte ook voor ZZ Leiden, tegenwoordig breed inzetbaar, LAV is zijn passie geworden, ruud@leidenamateurvoetbal.nl. Af en toe een reisje, niets mis mee. Af en toe terrasje, ook prima!

Must Read