Home Sponsoring BWorkz.nl nieuwe businessclubpartner bij LAV

BWorkz.nl nieuwe businessclubpartner bij LAV

Het eerste contact tussen BWorkz en LeidenAmateurVoetbal werd gelegd op 28 augustus j.l. even na het sportieve gedeelte van het Leidsche Historie Voetbaltoernooi. Rob Beij zocht de organisatie van het toernooi op en er ontstond een spontaan gesprek die eind vorige week een vervolg kreeg. Na een zeer aangenaam en constructief gesprek was de kogel door de kerk. De twee partijen worden businesspartners. Beij is ras-Leidenaar, maar woont al enige tijd in Hoofddorp met zijn geliefde en ‘zijn’ club SV Hoofddorp.

Vijftiger Beij over het toernooi, het eerste contact en het schudden van de hand op de samenwerking. ,,Uiteraard had ik al eens van LAV gehoord en via via ben ik er achter gekomen bij wie ik aan moest kloppen voor een gesprek. Er was meteen een klik en ik heb op de dag van dat toernooi al aangegeven dat ik graag aan boord wilde komen. Waarom? LAV heeft een fantastisch toernooi neergezet. Een geweldig initiatief waardoor tientallen oud-spelers en vele anderen een heerlijke dag hebben mogen beleven. En hierbij lijkt het niet te blijven. Dit zou wel eens een traditie kunnen worden. Ik ben me vervolgens wat gaan inlezen op de site en daar werd ik nóg enthousiaster van. Dit is toch uniek voor de stad Leiden en regio? Dus besloten Hennie Kanbier en ik samen te gaan zitten en van dat onderhoud kreeg ik nog meer energie. Het mag duidelijk zijn dat ik om ben. De uitjes die ze organiseren schijnen top te zijn dus waarom zou ik niet een steentje willen bijdragen? Ik ben blij dat het contact binnen no-time heeft kunnen leiden tot een driejarige verbintenis. Ik vind dat als je iets doet, moet je het ook goed doen. Ik ben zo weer een beetje terug in Leiden.”

Over BWorkz

Vind maar eens goede mensen. Dát is de uitdaging waar bedrijven voor staan. Vind maar eens een baan. Dát is de uitdaging waar vergunninghouders (vluchtelingen met een verblijfsgunning) voor staan. BWorkz zorgt voor de welbekende win-win-situatie en brengt partijen bij elkaar met een duidelijk sociaal karakter en maatschappelijk doel voor ogen.

BWorkz vindt de juiste match tussen werkgever en werknemer
Wij brengen partijen bij elkaar met een duidelijk sociaal karakter en maatschappelijk doel voor ogen.

Branches waarop BWorkz zich richt:

Schoonmaak incl. specialisaties
Logistiek
Zorg en thuiszorg
Bouw
Horeca
Hotelschoonmaak
Zie ook: https://www.bworkz.nl/

Spoedig een nadere kennismaking met dit bedrijf en Rob Beij in het bijzonder op onze website!