De competitie gaat bijna beginnen en LAV kan een tussenbalans opmaken v.w.b. onze sympathisanten. Ons team is heel blij te mogen constateren dat het door ons ‘gewoon’ afgemaakte seizoen 2020-2021 door een ieder is gewaardeerd. Door Corona zijn businessclubpartners, sponsoren, donateurs en tientjesvrienden niet massaal weggelopen. Het gros bleef ons trouw en dat geeft ons vertrouwen in onze toekomst. Er kwamen zelfs nieuwe businessclubpartners bij en zij zullen gaandeweg de aandacht krijgen die zij verdienen in de rubriek ‘Sponsor van de Maand’.

Over tientjesvrienden valt ook het nodige te melden, daarover weldra meer op onze site! Voor nu willen we de donateurs bedanken die aan boord zijn gebleven of het nu ging om particulieren of bedrijven! Echt super! En we hebben ook nieuwe donateurs mogen verwelkomen. Zij hebben zich aangemeld voor 1 seizoen (71 euro ex btw) of zelfs twee seizoenen voor de actieprijs van 99,95 voor die twee seizoenen (ex btw).

Premier League tickets

In willekeurige volgorde een GROOT WOORD VAN DANK, ons team is jullie meer dan erkentelijk!!

Gaan we: Albert de Groot, Alan Campfens, Sandra Akerboom, Johan de Ridder, “Ons Hoekje” van Sporting Leiden, Andrew Bontje Keepersschool, Wout Bergers Sport, André Piket Schoonmaakdiensten, Electroworld Oegstgeest, Meer Assurantiën, Drogisterij Boerhaave, Verhagen Leiden, Niek Jan van Kesteren, Huig Hoek, Hotel De Doelen en De Voortuin Leiden.

Wil je weten wie er nog meer partner zijn als donateur?

Zie: https://leidenamateurvoetbal.nl/donateurs/

Aansluiten kan en mag uiteraard te allen tijde (geheel vrijblijvend): https://leidenamateurvoetbal.nl/donateur-leidenamateurvoetbal/