Met trots kan de redactie van LeidenAmateurVoetbal melden dat er een hoofdsponsor is gevonden voor de website. Sportiff Health Care was al verbonden als hoofdsponsor van de LAV Cup, maar nu mogen we dus spreken van nog een ander succes. Deze steun geeft ons vertrouwen in de toekomst. Het vormt de basis om onze werkzaamheden te kunnen verrichten. Helaas hebben we van diverse businessclubpartners nog geen uitsluitsel gekregen over continuiteit van de samenwerking, maar wij hopen tot elke vezel dat ook zij blijvend zullen ondersteunen. De tijd zal het leren. Nu ruim baan voor een voorstelrondje van onze nieuwe hoofdsponsor, die uiteraard bij ons nog vaak in het nieuws zal komen.

Premier League tickets

Metselbedrijf Zwaan is werkzaam in de woningbouw, utiliteitsbouw en bruggenbouw en is de specialist voor al het metsel-, voeg- en steigerwerk. Tevens beschikt Metselbedrijf Zwaan over een goed onderhouden machinepark met roterende verreikers van 21 en 16 meter. Het management en alle voorlieden hebben met succes de cursus Lean Bewustwording afgerond. Hierdoor is creatief denken in onze hele organisatie een vast onderdeel van onze werkwijze waarbij de klant en eindgebruiker altijd centraal staan. Het resultaat is een kortere bouwtijd en minder bouwfouten.

Continue zorgen wij, dat de kennis en vaardigheden van onze mensen up-to-date blijven door deel te nemen aan cursussen en opleidingen. Denk bijvoorbeeld aan de introductie van het Lean denken binnen Metselbedrijf Zwaan en het werken met de nieuwste materialen. Ook zorgen wij dat onze mensen van de laatste wettelijke Arbo regelgeving op de hoogte zijn. Alleen zo kunnen wij voldoen aan de hoge eisen van de Kwaliteitsregeling Bouw & Infra en de wensen van de klant, de eindgebruiker. Werkzaamheden die Metselbedrijf Zwaan aanneemt en uitvoert zijn: – Metselwerk – Woningbouw laag en hoog – Utiliteitsbouw – Bruggenbouw – Natuursteen – Gevellijmwerk: gevelsteen, betonsteen, natuursteen – Kalkzandsteen lijmwerk handzaam – Kalkzandsteen elementen – Steigerwerk: traditioneel en systeem – Voegwerk: traditioneel platvol, verdiept, knipwerk – Doorstrijken, pointmasterwerk

Website : http://metselbedrijfzwaan.nl

Bedrijfsgrootte: 11-50 medewerkers

Type: Particuliere onderneming

Opgericht: 1979

Specialismen: metselwerk, woningbouw, utiliteitsbouw, natuursteen, kalkzandsteen, steigerwerk en voegwerk

Financieel Directeur Bert de Ridder: ,,Na enkele goede en constructieve gesprekken hebben wij besloten LeidenAmateurVoetbal te gaan steunen. Het initiatief dat in 2011 gestart is, heeft ondertussen veel opgeleverd. Het is een bekend en gewaardeerd medium geworden in deze regio. Een uitstekende ontwikkeling voor de voetballerij in Leiden en daarbuiten. De regionale clubs hebben zo een podium die ze verdienen en het zorgt ook voor binding tussen de clubs. Die rol heeft het team van LAV op zich genomen en dat waarderen we zeer met ons bedrijf. We zijn klaar voor het een-tweetje. Ik heb begrepen dat er fraaie plannen klaar liggen voor het komende seizoen, zowel voor clubs als voor zakelijke partners. Zo moet na een goeddeels verloren seizoen de beleving en de passie weer terug kunnen komen. Daarbij helpen we LAV graag. In elk geval voor de komende drie seizoenen.”