vrijdag, december 9, 2022
HomeSponsoringSponsornieuws van onze businessclubpartners en donateurs

Sponsornieuws van onze businessclubpartners en donateurs

-

Leidenamateurvoetbal is de businessclubpartners en donateurs natuurlijk geweldig dankbaar. Mede dankzij hun inbreng is LAV al 11 jaar (!) onderweg. Graag houden we u op de hoogte van leuke, nuttige of interessante weetjes van deze bedrijven. We bezoeken regelmatig de sites van onze partners en struinen de social media af. Toch kunnen we wel eens wat missen. Daarom vragen we hen hierbij ons te berichten als er nieuws is wat op deze webpagina past. Ons adres is: redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Van onze  businesspartners

Sport 2000 Leiderdorp: ,,Soms kan het een uitdaging zijn om een passend cadeau voor iemand uit te zoeken. Wij helpen je daar graag bij. Natuurlijk adviseren wij je persoonlijk in onze winkels (kom gezellig langs!) maar we hebben ook een handige inspiratiepagina online voor je klaar staan. Klik op onderstaande link en vind de leukste sportieve cadeaus!”

https://www.sport2000.nl

Stadsbrouwhuis maakt het er het beste van: ,,De kerstdagen komen eraan, en hoewel we het wellicht niet kunnen vieren zoals we gewend zijn gaan we er gewoon het beste van maken. Vrijdag ( kerstavond ) zijn wij open van 12:00 tot 17:00 en zaterdag eerste kerstdag zijn wij open van 11:00 tot 17:00 uur. Zondag tweede kerstdag van 11:00 tot 17:00 uur serveren wij een speciale Stadsbrouwhuis Kerstlunch met een passend bier palet. Volop kerst muziek, fijne bieren en lekker eten!!!”

https://stadsbrouwhuis.nl/

Bij Van der Valkhotel kunt u een kostelijk kerstdiner bestellen: ,,Thuis genieten van een culinair ‘wild’ diner? Onze Chef heeft een heerlijk drie- of viergangen menu samengesteld passend bij het wild seizoen. Bestelt u voor twee personen? Dan krijgt u er een heerlijke fles Cabernet Sauvignon bij. Bestel eenvoudig via onze website www.hotelleiden.nl

De Rebel Horeca Groep opent binnenkort een nieuwe vestiging en wat voor een! ,,Nog heel even, en dan is het tijd voor FREDDY*S gastrobar! Want binnenkort opent deze kersverse hotspot van Rebel Horeca de hagelnieuwe deuren onder het hoofdkantoor van Heineken, recht tegenover Leiden Centraal. En om alvast wat reuring te brengen in deze gekke tijden, verloten wij onder de likes op Freddy’s Gastrobar Facebook-pagina en Instagram een Rebel Giftcard ter waarde van 250 euro. Die je vervolgens in één van onze restaurants kunt verbrassen!”

Taxi Brouwer blijkt een aantrekkelijke werkgever blijkens dit bericht op Facebook: ,,Jaap heeft een pensioen gerechtigde leeftijd bereikt, maar blijf toch nog 3 dagen werken bij Taxi Brouwer! Gefeliciteerd met deze mijlpaal!” Jaap krijgt er dus geen genoeg van.

https://www.taxibrouwer.nl/

En de donateurs

Happy Flower is ook ijzersterk in het maken van kerststukken: ,,Buiten is het koud en nat, maar wij staan klaar om u te helpen om het binnen warm en gezellig te maken. Elke dag wordt er met zorg en liefde unieke kerststukken gemaakt, voor iedere smaak wat wils.”

https://stichtinghappyflower.nl

Bamboe net zo hard als eiken: Bamboevloeren hebben een absoluut unieke uitstraling, en zijn dankzij hun geluiddempende eigenschappen op veel plekken toepasbaar. Bamboeparket is gelijkwaardig aan de hardheid van eiken. U kunt deze vloeren krijgen in een tapis- en lameluitvoering in 15 mm dikte met mes en groef. Bamboevloeren zijn bovendien geluiddempend, mits je ze traditioneel aanbrengt. Daarom kunnen ze niet alleen in de woonkamer, maar ook in kantoorruimten goed tot hun recht komen.

https://cocklamboo.nl/

Met accupech langs de weg staan kunt u voorkomen. Laat u niet verrassen en voorkom winterse accuproblemen door uw accu te controleren. Maar daarom een afspraak via: www.vakgarage-creyghton.nl/garageafspraak

Bij RUFO Clean zijn ze trots: ,, Wat een leuk kerstcadeau voor RUFO. Vandaag keurmerk SieV weer behaald voor twee jaar! Daar mogen we trots op zijn!”

https://www.rufoclean.nl/

Schaap’s vis meldt op Facebook: ,,Heeft u uw kerstbestelling al geplaatst? Wilt u teleurstelling voorkomen bestel dan even van tevoren. Voor al uw u vragen of bestellingen 071-5124810 of 06-24811678 of stuur ons een appbericht. Wij adviseren u graag!”

www.schaapsvishandel.nl

Foto Filippo: Kom je zondag ook bij ons kerstshoppen? We zijn voor je open tussen 12 en 17 uur. Iedere klant krijgt een GRATIS led lamp van ons cadeau

https://www.fotofilippo.nl

Ruud Fraij
Ruud Fraij
Verslaggeving sinds 2012. Ex-docent. Humorist. Werkte ook voor ZZ Leiden, tegenwoordig breed inzetbaar, LAV is zijn passie geworden, ruud@leidenamateurvoetbal.nl. Af en toe een reisje, niets mis mee. Af en toe terrasje, ook prima!

Must Read