Eerder maakte onze redactie bekend dat wij het seizoen ‘gewoon’ af zullen maken, met of zonder competitievoetbal. Nog elke dag zorgen wij voor nieuwsberichten, wetenswaardigheden, ruime interviews en wat al niet meer. Dit, naast het gegeven dat dit onze passie is, om binding te houden met clubs, leden, volgers en onze partners die ons steunen met donaties of deals met een gesloten beurs. De komende maanden willen wij ook benutten om meer nieuws te delen over die partijen die ons steunen. Onder het kopje ‘sponsoring’ op de homepage is nu toegevoegd ‘sponsornieuws’. Daar komen alle nieuwtjes tezamen nadat een artikel eerst op onze homepage is verschenen. Zo willen we nog meer laten zien dat onze partners van essentieel belang zijn voor onze continuïteit. Partners kunnen zelf iets aanleveren, verwijzen naar een artikel op hun website of via social media. Daarbij kan het gaan om acties, geboekte successen, zoveel jarig bestaan, suggesties/ ideeën, aanbiedingen en wat al niet meer. Maak daar gebruik van en zie het als een extraatje van onze kant om extra waarde toe te dichten aan de samenwerking!!!

BENUT: REDACTIE@LEIDENAMATEURVOETBAL.NL

 

Vandaag: henny’s rits men, wommen, kids fashion

 

Blij met jou als klant

Allereerst willen wij tegen al onze klanten DANK JE WEL zeggen voor het vertrouwen in ons bedrijf! Bedankt voor jullie bestellingen en berichtjes de afgelopen weken. Dankzij jullie kunnen wij aan het werk blijven. En eerlijk is eerlijk; wij wisten ook niet helemaal hoe we dit moesten vormgeven. In onze fysieke winkels adviseren wij jou normaal gesproken persoonlijk en delen onze vakkennis als het om een goedzittende spijkerbroek gaat. Dat is waar we voor staan bij Henny’s Rits.

Premier League tickets

De afgelopen weken deden wij ons uiterste best om alle bestellingen bij iedereen thuis te krijgen. Wachtend in de auto, op de fiets, lopend, of met een bakkie koffie erbij. We hebben het allemaal met heel veel plezier gedaan en het gaf ons energie!

Nu is het tijd voor Click & Collect

Vanaf nu is het mogelijk om jouw bestelling af te halen bij één van onze winkels. Wij zijn er blij mee. Het is toch weer een stapje in de goede richting. Wij proberen de nieuwe collectie zoveel mogelijk op onze website te plaatsen.

Hoe werkt het?

Op onze website vind je onder de kopjes Women, Men, Boys en Girls de collectie per soort item. Onder ‘Women broeken’ of ‘Men broeken’ vind je bijvoorbeeld diverse modellen jeans, enzovoort. Zie je één of meerdere leuke items? Bestel je items via ons bestelformulier en geef aan bij welke winkel je het op wilt halen.

Nieuwsgierig geworden naar de nieuwe collectie? Hierbij een sneak preview van wat nieuwe items! Uiteraard hebben wij ook nog veel SALE items. Wil je nog koopjes scoren? Dat kan natuurlijk ook nog.

Mocht je je nog niet comfortabel voelen bij het Click & Collect systeem? Dat begrijpen we ook. Geef het even aan ons door en we bezorgen het alsnog bij je thuis. Vanaf een minimale bestelwaarde van € 30 doen we dit voor een glimlach, anders rekenen we daar € 2,50 voor.

https://hennysrits.nl/

https://hennysrits.nl/bestel/