Koetshuis ‘de Burcht’- recent werd daar het veertigjarig (!) bestaan gevierd- was enige jaren de hoofsponsor van ons regionale toernooi en businessclubpartner. Even trokken eigenaar Tom Holswilder en zijn vrouw Clarita zich terug om zich te focussen op andere wezenlijke zaken. Op dat moment jammer, maar begrijpelijk. Afgelopen weekend werd de hernieuwde samenwerking echter beklonken. Koetshuis ‘de Burcht’ is dus weer terug als bc-partner en daar is ons team heel blij mee.

Holswilder: ,,Ik volg jullie op de voet en ben onder de indruk wat jullie team elk seizoen weer neerzet. Zo komt ook het Leidse en lagere voetbal veel meer aan bod en dat verdienen die clubs. Met plezier sluiten we weer aan. Dit initiatief moet gesteund blijven worden want niets gaat vanzelf. Ik roep Leidse en regionale ondernemers op om jullie te blijven steunen. Of kom aan boord als nieuwkomer, dat verdient LAV. Er wordt keihard gewerkt door het team.”

Voor de ras-Leidenaar en veel mensen daarbuiten hoeft deze locatie geen nadere introductie als belangrijk boegbeeld in het Leidse, maar wellicht is het toch de moeite waard om onderstaande even door te lezen. U kunt er heerlijk eten, het terras nodigt zeker in deze maanden uit tot een drankje en er zijn nog veel meer mogelijkheden!

Aan de voet van één van de bekendste bezienswaardigheden van Leiden, ‘de Burcht’, bevindt zich brasserie-restaurant Koetshuis ‘de Burcht’. Het Koetshuis ‘de Burcht’ staat bekend als een bijzondere locatie midden in het centrum van Leiden. Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht op De Burcht.

In ons restaurant kunt u sfeervol lunchen en/of dineren. Geniet van de betaalbare klasse en passie van onze gerechten in het sfeervolle monumentale pand. Wij hebben een Nederlands-Franse keuken en werken met verse en zoveel mogelijk regionale producten.
 
Koetshuis ‘de Burcht’ beschikt over diverse sfeervolle ruimtes. Wij heten u graag welkom voor bijvoorbeeld uw bruiloft, privé-diner, receptie, vergadering, babyshower, kraamparty, high tea, condoleance of een zakelijke bijeenkomst.

Sinds januari 2017 hoort Brasserie-restaurant Koetshuis de Burcht bij het tegenover gelegen het Grand Café de Burcht.

Wij hopen u snel te mogen ontvangen!

Zie ook:

http://www.koetshuisdeburcht.nl/arrangementen/bruiloften/

http://www.koetshuisdeburcht.nl/arrangementen/private-dining/

http://www.koetshuisdeburcht.nl/arrangementen/feestavond-en-receptie/

http://www.koetshuisdeburcht.nl/arrangementen/vergaderen/

http://www.koetshuisdeburcht.nl/arrangementen/feestavond-en-receptie/

http://www.koetshuisdeburcht.nl/restaurant/high-tea/

http://www.koetshuisdeburcht.nl/arrangementen/condoleance/

http://www.koetshuisdeburcht.nl/arrangementen/vergaderen/