vrijdag, maart 29, 2024
HomeSponsoringSponsornieuwsSponsornieuws van Kick Uitgevers, SPARK en Willy Noord

Sponsornieuws van Kick Uitgevers, SPARK en Willy Noord

-

Ode aan Johan Cruijff

Kick uitgevers brengt een ode aan Johan Cruijff uit: ,,Johan, Jopie, Nummer 14 speelt de hoofdrol in het aanstaande Kick-album TRILOGIE (Ajax heeft de Europa Cup) over de Amsterdamse voetbalhoogtij in de vroege jaren zeventig. In dit fiere boek (groot en dik) wemelt het van de schitterende, veelal onbekende foto’s, zoals een portret van Cruijff van Voetbal International-fotograaf Piet van der Klooster.”  Vijf jaar geleden overleed Nederlands grootste voetballer ooit. Kick greep de gelegenheid aan om een monumentaal werk uit te brengen.

https://www.facebook.com/KickUitgevers/

https://www.kickuitgevers.nl/

MBO71 gaat op in SPARK

Het SPARK MVO bestuur (maatschappelijk verantwoord ondernemen), MBO71 (maatschappelijk betrokken ondernemen) en Eureka (sociaal verantwoord ondernemen) zijn in 2020 met elkaar in gesprek geweest over een verdergaande samenwerking en versterking van elkaar. Wij zijn er trots op te kunnen melden dat wij vanaf 2021 met deze drie organisaties verder gaan onder de naam SPARK en zo in zijn totaliteit het maatschappelijk bewust ondernemen ondersteunen. Daarmee wordt ons netwerk nog krachtiger, kunnen we nog veel meer bereiken en is onze impact nog groter.

https://sparkleiden.nl/hetnieuwespark/?fbclid=IwAR0EKqQd0_NtLYmosCFPytJzXJWRsRCcf7FYqOnk_5AhiKSUulLqd3gm3qc

Kom naar Willy Noord met Pasen

Er is een ware run op vakantiehuisjes, zeker nu reizen naar het buitenland voorlopig taboe is. Onze businesspartner Willy Noord heeft nog strandhuisjes beschikbaar voor de paasdagen. Te lang aarzelen kan betekenen dat je een kans laat liggen….

https://www.huisjeopstrand.nl/?fbclid=IwAR0oo71UnI8arlnA2-DSg4LUyTXYfsyNSaABb774rBNcqhuHlBmbYp3xmqM

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read