vrijdag, april 19, 2024
HomeStatistiekenSpelersklassementTussenstand spelersklassement van LeidenAmateurVoetbal per 19 september

Tussenstand spelersklassement van LeidenAmateurVoetbal per 19 september

-

Ook dit seizoen zijn op LAV de spelersklassementen weer zichtbaar. De trainer, assistent-trainers, andere leden van de staf of nog andere kenners mogen wekelijks acht punten vergeven aan spelers die opvielen. Maximale aantal punten per speler per wedstrijd is drie. Verdeling kan dus onder meer zijn: 3,3,2 of 2,2,2,1,1 of 2,2,2,2 of acht keer 1 etc. De punten hoeven niet per se allemaal te worden uitgereikt. Een wanprestatie staat eigenlijk gelijk aan nul punten.

Onze redactie plaatst elke week de nieuwe stand voor Hoofd& Eerste klasse samen en separaat de tweede, derde en vierde klasse. Ook rolt er wekelijks een elftal van de week uit. Tot nu toe kwamen enkel de spelers uit de Hoofdklasse uit in competitieverband dus de stand is slechts kinderspel. Toch alvast de vierde tussenstand in het Plutosport Spelersklassement, want dat is de nieuwe naamdrager van dit klassement. Vanaf het weekend van 25 en 26 september wordt het menens voor alle clubs die zich inschreven voor dit klassement en dat zijn er weer erg veel! En waarom ook niet? Door LAV worden veel prijzen voor spelers beschikbaar gesteld.

Stand na vier speeldagen (SJC speelde 3 x)

1 Julian Dobbe (FC Rijnvogels), Thijs Hoogenboom (ARC), Neal Arnoldus (ARC) 9 punten

4 Daniel Furtak (Alphense B.), Maarten Reyneveld (FC Rijnvogels) 6 punten

6 Frank van Hoorn (Alphense B.), Mike Mulder (Alphense B.) 5 punten

8 Roy van Leeuwen (FC Rijnvogels) 4 punten

9 Tom Duindam (SJC), Younes Oulhou (Alphense B.), Milan Stiphout (Alphense B.), Mike       Bavelaar (Alphense B.), Niek Ossevoort (FC Rijnvogels), Reno van Heiningen (FC   Rijnvogels), Lars IJzendoorn (ARC)  3 punten.

 

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read