donderdag, april 25, 2024
HomeTrainerscarrouselDrietal Steef Roodakkers, Cees van Tongeren en Jeroen Zuidhoek blijft aan bij...

Drietal Steef Roodakkers, Cees van Tongeren en Jeroen Zuidhoek blijft aan bij Ter Leede

-

Steef Roodakkers en Ter Leede hebben na twee vreemde seizoenen besloten het contract met nog een seizoen te verlengen. Door de perikelen van de afgelopen elf maanden hopen wij dat Steef en zijn staf de kans krijgt in het nieuwe seizoen zijn stempel te drukken door zich volledig seizoen met voetbal bezig te houden.

Assistent-trainer Cees v Tongeren, overgekomen van Sporting Leiden, verlengt zijn contract met een jaar. Cees is zoals gebleken in het afgelopen “vreemde” voetbalseizoen de bindende factor binnen de selectie. Cees voelt zich op zijn plaats naast Steef en heeft als trainer ogen en oren open voor het door ontwikkelen van jonge talenten bij Ter Leede. Deze eigenschappen passen uitstekend bij onze doelstellingen als Stichting Topvoetbal Ter Leede. Wij kijken met elkaar uit naar het komende seizoen.

Ook Jeroen Zuidhoek verlengt de samenwerking met Ter Leede binnen de trainersstaf. Jeroen is al lange tijd verbonden binnen de staf als trainer en begeleider. Zijn eigen ervaring als keeper wordt door de huidige keepers ervaren als zeer positief. Naast zijn rol als trainer/begeleider is Jeroen ook verantwoordelijk voor de materialen. Dit allemaal opgeteld kun je met recht zeggen dat zijn rol in de groep aanzienlijk is. Wij wensen Jeroen komend seizoen veel plezier en succes toe.

Bron: website Ter Leede

Note redactie: de trainerscarrousel wordt binnenkort weer ververst en geplaatst op onze website. Het plaatje is bijna rond!

Must Read