Compilatie tien jaar LAV-beelden, deel 6

LeidenAmateurVoetbal bestaat tien jaar en het was de bedoeling om dit seizoen op te luisteren en te vieren met uiteenlopende activiteiten. Helaas ging daar een streep doorheen om voor een ieder bekende redenen. Onze redactie is nu voornemens om het tienjarige bestaan komend seizoen alsnog extra kleur te geven en daarover in de maand mei en bij het begin van volgend seizoen meer. Vanaf medio oktober zijn we vrijwel dagelijks bezig geweest om de website gevuld te houden met wetenswaardigheden, mooie verhalen, belangrijke informatie, vaste rubrieken en nog veel meer. Dit ondanks dat de bal niet rolde. Straks gaan we met zijn allen de zomer in en zullen we even een adempauze nemen. In augustus willen we weer gaan knallen waarbij we ook nu wel moeten aangeven dat steun van bedrijven en particulieren nodig blijft om de plannen te kunnen verwezenlijken, zie ook eerdere oproepen!

Om toch enigszins met een feestelijk gevoel de slotweken af te sluiten, meende onze redactie dat het een puik idee was en is om terug te blikken op tien jaar LAV met bewegend materiaal. We doken ons archief in en kwamen daar van alles tegen, meer nog dan we in onze gedachten hadden. Interviews, mooie doelpunten, lotingen van de regionale cup, ons jaarlijkse event en ga zo maar door. We maakten een ruime selectie van fraai beeldmateriaal en gaan zo even kriskras door de tijd. Van 2017 naar 2011, van 2020 naar 2014 en zo verder. We verwachten niet dat al onze volgers alle beelden ooit voorbij zagen komen en dat is vanzelfsprekend ook geen verplichting. Elke volger heeft zo zijn of haar voorkeuren v.w.b. beelden van een regionale club en meer.

Hans Stauttener ging er eens goed voor zitten en monteerde de beelden aan elkaar middels een compilatie mede met dank aan het voorwerk van Remco Mentink. De komende weken komen de bewegende beelden voorbij in zeven series. Deel 1, 2, 3, 4 en 5 waren al geplaatst, nu deel 6! Uiteraard is er nog veel meer en wellicht gaan we daar ook nog het nodige meedoen. Natuurlijk, beelden van het nu en van morgen willen wij (liever) ook tonen. Die zijn echter niet voor handen, maar die tijd komt er gelukkig weer aan. Nu toch het nodige vertier op beeld. Tegelijkertijd zijn wij als team ook trots dat er zoveel is opgebouwd en getoond in die tien jaar. Dat had niemand kunnen bevroeden, want een dergelijk platform bestond er niet in deze regio. Leun lekker achterover bij de zesde en voorlaatste samenstelling en op naar deel zeven-het slotstuk- die ook al in de maak is. Binnenkort in dit theater.