donderdag, april 25, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenCoronacoaches gezocht bij Voorschoten'97

Coronacoaches gezocht bij Voorschoten’97

-

Jeugd wil bewegen. Een balletje trappen. Zomaar wat rennen op een voetbalveld. Maar de hekken van de velden van Voorschoten ’97 zijn dicht als er niet getraind of gespeeld wordt. Jeugd klimt daarom over de hekken om toch dat balletje te trappen. Zeker in corona tijd, waarin er weinig anders te doen valt.

Voorschoten ’97 begrijpt die behoefte. En als partij bij het Voorschotense Sportakkoord vinden wij dat actie nodig is. Zo snel mogelijk. Openen van de hekken kan en moet, de (kunstgras)velden zijn vernieuwd en kunnen wel tegen een stootje. Om deze opening mogelijk te maken zoeken wij samen met Voorschoten voor Elkaar naar vrijwilligers voor de functie van “CoronaCoach(es)”. Belangrijkste taak van deze coach: toegang geven tot de voetbalvelden. En toezicht houden op het gebruik ervan als voetbalveld (en niet als chill plek). Daarbij hoort: beschikbaar stellen en innemen van materialen (ballen etc) en eventueel aanbieden van spelvormen.. Affiniteit met voetbal is gewenst maar niet vereist. Geraamd tijdbeslag: 20 uur per week, al dan niet in samenwerking met mede CoronaCoaches. Een (vrijwilligers) vergoeding is beschikbaar.  Gegadigden dienen te beschikken over een V(erklaring) O(mtrent) het G(edrag).

Heeft u belangstelling voor deze functie of wilt u meer weten: Bel of mail met de voorzitter van Voorschoten ’97, Pieter van Dijken (voorzitter@voorschoten97.nl) of Erik Bierman van Voorschoten Voor Elkaar (erik@voorschotenvoorelkaar.nl)

Bron: website Voorschoten’97

Must Read