De KNVB zal de nieuwe competitie indeling in de eerste helft van juli bekend maken (op 1 en 9 juli). Momenteel kunnen door de verenigingen elftallen worden ingeschreven. Dat zal tot half juli voor de A-categorie mogelijk zijn.

Competitie Indeling divisies

Premier League tickets

De KNVB maakt op 1 juli de indelingen voor de landelijke divisies bekend. De verwachting is dat de divisies nagenoeg hetzelfde blijven. Immers, er is geen promovendus en ook geen degradant.

Competitie Indeling hoofdklasse

De indeling voor de diverse hoofdklassen zal eveneens op 1 juli bekend worden gemaakt. Uit de hoofdklasse verdwijnen enkele ploegen (op zondag). De verwachting is dat er in de hoofdklasse binnen de A-poule en B-poule een middeling wordt gemaakt. Uit de regio verdwijnen in ieder geval Leonidas en IFC uit het zondagvoetbal. Ook de landelijke jeugd en het landelijke vrouwenvoetbal worden op 1 juli bekend gemaakt.

Competitie Indeling amateurvoetbal

De KNVB maakt voor de overige categorieën de indelingen op 9 juli bekend. Het gaat dan om de competitie indeling voor alle competities uit de A-categorie.

Competitie Indeling B-categorie

De competitie indeling voor de B-categorie zal langer op zich laten wachten. De B-categorie wordt meestal pas in augustus bekend gemaakt. Ook het bekervoetbal (a- en b-categorie) wordt eerst bekend gemaakt.

Bon: KNVB