In deze tijden meent onze redactie dat het extra belangrijk is om sponsoren, businessclubpartners en donateurs extra ruimte te bieden op onze website. Dat doen we dan ook al een tijdje en ook nu pikken we er wat nieuwtjes uit.

Nieuws van de donateurs

Op Vaderdag, zondag 20 juni, kun je bij ‘De tuin van de smid’ onder professionele leiding komen leren houthakken. De workshop begint om 13.00 uur en duurt iets minder dan een uur. Onder de bevlogen leiding van Jeroen van ‘t Stormt, leer je alles over het kloven van hout. Je leert verschillende soorten bijlen, kloofgereedschap en (trek)zagen te gebruiken. Ook leer je over het stapelen van gekloofd hout en het (rookvrij) stoken. Kinderen mogen het, onder begeleiding van hun vader of moeder, ook even proberen.

Blij met je haar, Leiderdorp, aan de Noorderschans 1. ,,Vanaf woensdag 3 maart stond ons team weer voor u klaar en dat doen we nog steeds, ondanks alle beperkingen. We moeten ook de komende tijd alleen op afspraak werken. Om verzekerd te zijn van een plekje kunt u nu alvast online reserveren. Dit kan via de knop “nu boeken” op onze facebookpagina. Of via de knop “reserveren” op onze website www.blijmetjehaar.com. Tijdens onze openingstijden kunt u ook bellen voor een afspraak: 071-5899242. Wij vragen u op de afgesproken tijd naar de salon te komen zodat het binnen niet te druk wordt. Ook willen wij u vragen niet te komen wanneer u hoest, verkouden of benauwd bent of koorts heeft of iemand binnen uw huishouden deze klachten heeft. Tenslotte dragen wij en u uiteraard een mondkapje.”

Nieuws van de businesspartners

Brouwers Tours krijgt een ander uiterlijk, het bedrijfspand dan: ,,Afgelopen week was de laatste dag van ons kantoorpand in deze kleuren. Aankomende weken gaan de schilders het pand antraciet grijs verven. Wij zijn super benieuwd naar het resultaat.” Op de site van het vervoersbedrijf komen ongetwijfeld foto’s van het frisse, nieuwe uiterlijk.

Een  biertje tijdens een optreden van een lokale band in de kroeg. We kunnen niet wachten. Het Stadsbrouwhuis stookt het vuurtje nog eens op: ,,Get ‘em while they’re cold! De nieuwe batch Lokale Helden is binnen! Bestel dit limited edition 6-pack met zes verschillende Leidse muzikanten gezellig bij ons aan de deur of op de site (link in bio op social media). Dit keer shinen deze helden op de labels: Rob Baars, Bald as Love, Royal Spuds, Chris Koenen, De Kiloknallers, Willem Bodhi.”

Hotel Van der Valk meldt: ,,Leiden heet niet voor niets de Stad van Ontdekkingen. De stad heeft een rijke historie, veel musea, de oudste universiteit van Nederland en een bruisende binnenstad. Ontdek Leiden te voet met een leuke stadswandeling rondom de historische binnenstad. Met ons Ontdek Leiden arrangement krijgt u wat lekkers mee voor onderweg en een uitgebreide beschrijving van de wandeling . ‘s Avonds geniet u van een heerlijk driegangendiner op de kamer.” Voor als u gasten van buiten Leiden heeft en er thuis geen slaapplaatsen zijn is dit natuurlijk ideaal.