Het tiende seizoen van Leidenamateurvoetbal.nl hadden we ons anders voorgesteld. Zoals iedereen weet een seizoen met een zwarte rand. Vanaf medio oktober rolde de bal niet meer en werden we met zijn allen wederom omklemd door het Coronavirus. Helaas zijn we er nog niet vanaf, maar er gloort hoop voor wellicht de maanden mei en juni en anders het begin van het nieuwe seizoen.

Met een team voetbalgekke liefhebbers vullen we dagelijks de website met artikelen uit eigen hand, met de inbreng van clubs, foto’s en video’s van onze cameramannen/vrouwen en nog veel meer. Daarnaast organiseren we activiteiten als het Event, de LAV Cup (met dank aan hoofdsponsor Sportiff), de LAV Voetbalquiz, Businessclubuitjes en andere aangelegenheden. Helaas viel er enkel amper wat te organiseren, de reden is bij een ieder bekend.

Ondertussen focussen we ons ook al op het nieuwe seizoen in de hoop dat er dan weer veel kan en mag. Plannen zijn er in elk geval weer genoeg, maar we moeten daarbij wel om steun vragen. Er zijn voor komend seizoen weer drie mogelijkheden om ons te steunen. Als businessclubpartner, donateur (bedrag verwijst naar kengetal Leiden) of ‘tientjesvriend’ (verwijzend naar 10-jarig bestaan, wordt niet automatisch verhoogd i.v.m. straks 11-jarig bestaan). Een veelvoud of ander bedrag is uiteraard ook welkom. Zie bij de banners onze wederdienst. Voor BC-partners extra in seizoen 2021-2022 B2B avond met twee sprekers en gezellige afsluiting plus geste rond feestdagen, voor donateurs een geste rond de feestdagen en voor tientjesvrienden (voorrang bij prijsvragen met leuke prijzen). Alle partners zullen ook extra worden vermeld in onze social media kanalen!! Wat zou het mooi zijn: alle volgers die ‘iets’ willen doen…

Op de foto’s willekeurig een aantal sympathisanten van LAV. Zij werden bezocht in december 2020. Een bijna complete fotoreportage werd eerder al geplaatst!

 klik op één van de banners om door te gaan 

LET OP: NIET ELKE TELEFOON ONDERSTEUNT DEZE MOGELIJKHEID. IN DAT GEVAL GRAAG ONZE WEBSITE EVEN BEZOEKEN! DANK VOOR UW BEGRIP!

Remco Mentink van LeidenAmateurVoetbal.nl in gesprek met Erik Falkenburg op een avond van een loting voor de LAV Cup

Jaarlijks voeren we binnen ons team de discussie over ‘hoe nu verder’. De kosten en baten zijn zeker niet altijd in evenwicht en dat betekent ieder seizoen dat we de balans moeten opmaken om wel of niet nog een seizoen door te gaan. Uiteraard wil ons team komend seizoen het 11-jarig jubileum gaan vieren samen met de clubs, de bestuurders, trainers, spelers en de trouwe volgers.

Helaas heeft LAV- in tegenstelling tot bijvoorbeeld lokale omroepen en huis-aan-huisbladen- geen compensatie ontvangen vanwege gederfde inkomsten. Clubs en sponsoren staan onder druk, maar om onze werkzaamheden te kunnen voortzetten houden we hen wel graag aan boord. LAV wil content blijvend gratis aanbieden aan de lezer/volger. Op veel andere vergelijkbare websites is dat al niet meer gratis en die kant willen wij niet op. En het kan nog beroerder: diverse voetbalwebsites moesten hun werkzaamheden al noodgedwongen staken.

Daarom moet ons team wel een beroep doen op onze lezers, supporters van het Leidse regiovoetbal om te helpen. Een steuntje in de rug die maakt dat we jullie kunnen blijven voeden met mooie artikelen, video’s en evenementen. Niet uit winstbejag, maar om continuïteit te kunnen waarborgen. Zie het als een vrijwillig gebaar richting ons team. Samen is het toverwoord. Samen kunnen we de regionale voetbalwebsite leidenamateurvoetbal.nl laten bestaan, professionaliseren en een toekomst garanderen. Met samen bedoelen wij:  de lezers, het MKB, de clubs en wij als team van leidenamateurvoetbal.nl.

Ons team wil absoluut niet bedelen, maar stilstand is achteruitgang. Samen op naar het elfde seizoen? Ons team is u als bedrijf of particulier op voorhand zeer dankbaar!

De stand van zaken tot dusverre is als volgt: Richard Heruer, Nico Erades, Rene Sinke, Gerrit du Prie, Rob Gort, Dick Beelen, Jan van der Lubbe, Dhr van Kempen, Richard Laterveer, Edwin Wouters, Eric van de Wijngaard, John Onderwater, M.J. Blijleven, Frans Malachowski, Ruud van Ruiten, Jan van der Poel, Michael Lamers, Chiel Scholte, Marcel Roos, Jan van den Broeck, Kees Kooloos, Paul Westra, Harry Dumas, Matty Overdijk, Bart van der Weijden hebben zich aangemeld als tientjesvriend.

Ook verwelkomen wij drie donateurs: Sandra Akerboom, George van Bohemen en Richard Trompert. Er is een woord voor uitgevonden: het zijn stuk voor stuk TOPPERS!

Over toppers gesproken, ook zijn er twee nieuwe businessclubpartners voor komend seizoen aan boord gekomen: Sezer Bouw en Paulides & Paulides. Ook dit is supernieuws en daar zij we erg blij mee!

We zijn dus op weg, maar de route is nog lang! Voor alle duidelijkheid: mochten we niet verder kunnen dan zullen de reeds ontvangen bedragen worden teruggestort. Niet ons streven, maar zoals de belastingdienst altijd stelt: mooier kunnen we het niet maken..