LeidenAmateurVoetbal.nl heeft al jarenlang een samenwerkingsverband met ZZ Leiden. De basketbalclub uit de sleutelstad gaat weer bijna starten met de competitie en wil, nu er veel nog niet mogelijk is, laten weten wat wel kan en dat kan voor de volgers interessant zijn. Onze redactie weet dat veel regionale voetbalclubs en liefhebbers van voetbal en basketbal graag aanwezig zijn bij wedstrijden in de Vijf Meihal. Het leek ons billijk het bericht te delen via dit platform.

,,Zoals eerder al aangekondigd hebben wij een pay-per-view geïntroduceerd dat zaterdag 16 januari van start zal gaan.  Het pay-per-view model helpt de club het gemis aan recettes een klein beetje te compenseren. Hopelijk steunen jullie de club en gaan jullie in grote getalen de livestream bekijken om ons aan te moedigen.

 

We hebben hard gewerkt om de livestream te verbeteren en het kijkgenot te verhogen. Zo hebben we nu een voorprogramma met de voorbeschouwing op de wedstrijd inclusief interviews met de coach en spelers. Bovendien hebben we extra camera’s langs het veld om de wedstrijd nog beter in beeld te brengen.

Je kunt 30 minuten voor aanvang van de wedstrijd inloggen op de livestream. Vanaf 15 minuten voor de wedstrijd start ons voorprogramma met de voorbeschouwing, interviews en het voorstellen van de teams.

Hoe werkt het?

  • Stap 1 – Zorg dat je een account hebt bij Eyecons. Maak deze aan op https://eyecons.com/register
  • Stap 2 – Zorg dat je ingelogd bent op je account, dat doe je door rechtsboven op het icoontje te klikken en je gegevens in te voeren.
  • Stap 3 – Klik op de link van de livestream. Deze vind je op de Eyecons site onder live events of op de social media accounts van ZZ Leiden maar je kunt ook klikken op de livestreambutton op de ZZ Leiden site.
  • Stap 4 – Klik op Dagticket
  • Stap 5 – Klik op betalen. Nu kun je via ideal betalen
  • Stap 6 – Is de betaling geslaagd dan zie je een bevestiging en kun je klikken op de button direct kijken
  • Stap 7 – Ga er lekker voor zitten en geniet van de wedstrijd
  • Om de instructies met screenshots te zien klik dan hier: http://assets.eredivisiebasketballleiden.nl/docs/3485c8f1-9ea8-410e-b622-de8aaff9f458.pdf

    Wil je de wedstrijd casten van je smartphone of tablet kijk dan even op de instructiepagina van Eyecons: https://cdn.eyecons.com/docs/Casten.pdf