donderdag, maart 28, 2024
HomeZaterdag3e Divisie, hoofdklasse en eerste klasseGoed nieuws voor FC Rijnvogels: goalgetter en sterkhouders blijven!

Goed nieuws voor FC Rijnvogels: goalgetter en sterkhouders blijven!

-

Sterkhouders Dirk-Jan van den Oever en Jesse Driebergen gaan op voor hun vijfde seizoen

Nadat eerder hoofdtrainer Thomas Duivenvoorden zijn jawoord had gegeven voor het seizoen 2022/2023 is de technische commissie van FC Rijnvogels hard aan de slag gegaan met de inrichting van de selectie komende jaargang. Aanvoerder Dirk-Jan van den Oever en Jesse Driebergen zullen op gaan voor hun vijfde seizoen op sportpark De Kooltuin.

Beide sterkhouders zijn niet meer weg te denken bij ons vlaggenschip. Van den Oever kende in zijn eerste seizoenen nog wat blessureleed, maar dat is achter de rug en heeft sinds twee seizoenen zelfs de aanvoerdersband om de arm. Deze zit hem als gegoten. De rechtsback kwam vijf jaar geleden over van Rijnsburgse Boys en is met zijn 29 jaar één van de ervaren krachten in de nog jonge ploeg van FC Rijnvogels.

Jesse Driebergen zocht het in 2018 een deurtje verder toen hij van Quick Boys overstapte naar FC Rijnvogels. De middenvelder is één van de parels binnen het elftal van trainer Thomas Duivenvoorden en is zo’n speler die je als eerste op het wedstrijdformulier zet. De linksbenige Driebergen doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord en heeft nu via Nieuw Zuid een stevig nest gevonden op sportpark De Kooltuin.

Met het binden van deze bepalende spelers geven zij het signaal af dat ze zich thuis voelen op sportpark De Kooltuin. De technische commissie is dan ook in hun nopjes met het bijtekenen van Dirk-Jan en Jesse. Op naar een nog mooier vijfde seizoen!

Doelpuntenmaker Maarten Reyneveld blijft bij FC Rijnvogels

Goed nieuws doet volgen en als dat dan ook nog eens de topscorer van de Hoofdklasse betreft dan is het extra goed nieuws. Maarten Reyneveld speelt ook volgend seizoen bij FC Rijnvogels. Ondanks interesse uit zowel de 2e als de 3e Divisie kiest de aanvalsleider, dit seizoen tot nu toe goed voor 14 doelpunten in 12 competitiewedstrijden, voor een langer verblijf op sportpark De Kooltuin. In een reactie geeft de spits aan dat hij gelooft in het plan van FC Rijnvogels en graag wilt doorbouwen aan een mooie toekomst met dit elftal.

Dit seizoen regent het doelpunten als de naam Maarten Reyneveld op het wedstrijdformulier staat. De goalgetter debuteerde bij ARC, verdiende een overstap naar ADO Den Haag en beproefde daarna zijn geluk bij Rijnsburgse Boys. Op zoek naar speelminuten koos hij in de zomer van 2020 voor een vertrek naar FC Rijnvogels. Dit bleek al snel een schot in de roos voor beide partijen. De rechtsbenige Reyneveld rijgt de goals aan elkaar en de ene is van nog hogere kwaliteit dan de ander. Zeker dit seizoen is de geboren Koudekerker één van de smaakmakers in het elftal van trainer Thomas Duivenvoorden. De gretigheid straalt er vanaf en met zijn werklust en neusje voor de goal is hij een niet te missen pion in het strijdplan van ons vlaggenschip.

Reyneveld kiest voor het vertrouwen die FC Rijnvogels hem geeft en voelt zich thuis op De Kooltuin. De technische commissie is dan ook erg blij en trots dat hij zijn contract met één seizoen heeft verlengd.

Wij feliciteren Maarten met zijn langere verblijf bij onze mooie en warme verening. Wij wensen hem heel veel succes toe in het shirt van de hoofdmacht.

Technische commissie FC Rijnvogels

 

Must Read