Onze redactie kreeg gisteren weer nieuws om vrolijk van te worden. Sporting Leiden, met de hoofdmacht zowel uitkomend op zaterdag als zondag in de derde klasse, heeft onze redactie aangegeven vertrouwen te houden in de toekomst met LAV. Dit ondanks het gegeven dat dit seizoen grotendeels in het water viel. Een warm woord van opnieuw welkom dus aan de fusieclub uit Leiden. Bedankt voor het gestelde vertrouwen! Woordvoerder Wim Pikaar: ,,Gezien de prettige samenwerking en de ruime aandacht voor onze club was er geen twijfel mogelijk om de samenwerking voort te zetten. Wij zijn dik tevreden over LAV en daar is niets aan veranderd ondanks dit vervelende seizoen.”

 

Daarnaast, enkele dagen voor het bericht van Sporting, kreeg de redactie van LAV ook de bevestiging van Football Factory, min of meer de buurman van Sporting Leiden, dat deze club aangehaakt blijkt bij LAV. ,,We hebben meer slogans, maar eentje daarvan is ‘We love LAV’ dus dat zegt genoeg”, aldus Pieter van Schie.

Naast Sporting Leiden (za en zo) en LVV Football Factory hebben tot nu toe de volgende clubs zich aangemeld, dit in volstrekt willekeurige volgorde: LSVV’70, TAVV, FC Oegstgeest, ROAC, ASC, Meerburg, Voorschoten’97 (za), Voorschoten’97 (zo), SV Aarlanderveen, Koudekerk, MMO, Kagia, Valken’68, E.M.M.’21, RCL, Roodenburg, Warmunda en FC Rijnvogels.