HomeBekerFC Rijnvogels kan zich focussen op competitie

FC Rijnvogels kan zich focussen op competitie

-

Districtsbeker- FC Rijnvogels ging gisteravond flink onderuit op bezoek bij competitiegenoot Jodan Boys. De ploeg uit Gouda won na een 3-0 ruststand met liefst 4-0 van de Katwijkers. Komende zaterdag krijgt de formatie van Thomas Duivenvoorden een nieuwe kans in competitieverband tegen ARC. In de Krakerrr van de Week meer over dat duel.

Duivenvoorden: ,,Uiteraard wilden we winnen, maar niet tegen elke prijs. Veel spelers heb ik rust gegeven met het oog op zaterdag. De uitslag lijkt op een kansloze missie, maar de score vind ik nogal overdreven. Zeker in de tweede helft deden we het niet slecht en verdienden we meer dan ook die helft te verliezen. Jodan Boys was vrijwel compleet en dat is en blijft sowieso een lastige tegenstander. Het voornaamste is dat we ongeschonden uit de strijd zijn gekomen. De focus ligt overduidelijk op de competitie. We willen blijven meedoen in de kopgroep of zelfs aanvoeren. Ik til niet te zwaar aan deze nederlaag wat dat betreft.”

Jodan Boys-FC Rijnvogels 4-0 (3-0). 15. De Vries 1-0, 36. Dielhof 2-0, 45. El Kandoussi 3-0, 84. Den Horder 4-0.