donderdag, april 25, 2024
Home3e Divisie, hoofdklasse en eerste klasseFC RijnvogelsZaterdag feestelijke opening van het seizoen bij FC Rijnvogels

Zaterdag feestelijke opening van het seizoen bij FC Rijnvogels

-

Er is de afgelopen maanden veel werk verzet op De Kooltuin. Zowel op het veld door ons vlaggenschip en op het sportpark door onze vrijwilligers. Die twee elementen komen aanstaande zaterdag samen. De mannen van Thomas Duivenvoorden zullen hun avontuur in de Hoofdklasse gaan starten met een thuiswedstrijd tegen Achilles ’29 uit Groesbeek. Rondom de wedstrijd worden er allerlei feestelijke activiteiten georganiseerd. Voor de wedstrijd zullen het vernieuwde jeugdhonk, de barcontainer en de kledingshop officieel geopend worden en dit gaat natuurlijk op grootse wijze. Na de wedstrijd van Heren 1 zal er een gezellige derde helft georganiseerd worden en zal het Rad van Avontuur overuren draaien.

Het programma:

12.00 uur | Start openingsdag
12.15 uur | Officiële opening jeugdhonk, barcontainer en kledingshop
14.30 uur | FC Rijnvogels – Achilles ’29 met spectaculaire opkomst
16.15 uur | Derde Helft met het Rad van Avontuur (€ 1,- een lootje)

Vanaf 12.00 uur gaat de openingsdag van start en zal het versierde evenementenplein het decor zijn van een feestelijk samenzijn. Op diezelfde tijd zal IJscoBarry (tot 17.00 uur) aanwezig zijn om alle kinderen van een lekker ijsje te voorzien, na de opening kunnen de kinderen hier een bonnetje voor halen in het jeugdhonk. Uiteraard is er ook gewone verkoop van de ijsjes. Natuurlijk zorgen we voor een gezellig muziekje uit de door de Evenementencommissie geschonken JBL box van het jeugdhonk.

Tussen 12.00 en 14.00 uur zal de kledingshop met een kraampje op het evenementenplein staan. Vanwege de openingsdag geldt 10% korting voor de gehele collectie.

De start van de Hoofdklasse gaan we op grootste wijze van een startschot voorzien om ons vlaggenschip van een extra boost te laten voorzien en onze trouwe volgers op een spectaculaire voetbalmiddag te trakteren. Tijdens het treffen met Achilles ’29 zal de nieuwe barcontainer uiteraard op volle toeren draaien. Na de wedstrijd organiseren we een gezellige derde helft en het Rad van Avontuur gaat er voor zorgen dat je met een mooie prijs naar huis kan gaan. Een lootje kost € 1,-.

We rekenen op de steun en komst van de hele Rijnvogels familie, want het wordt een geweldige voetbalzaterdag. De eerste sinds anderhalf jaar!

Bron: FC Rijnvogels

Must Read