donderdag, maart 28, 2024
HomeZaterdag3e Divisie, hoofdklasse en eerste klasseSven Verlaan gaat FC Rijnvogels na kortstondig verblijf verlaten

Sven Verlaan gaat FC Rijnvogels na kortstondig verblijf verlaten

-

De wegen tussen FC Rijnvogels en Sven Verlaan zullen aan het eind van dit seizoen gaan scheiden. Afgelopen zomer kwam de linksbenige verdediger over van UVS, na één seizoen zal de samenwerking tot een einde komen en gaat Sven zich richten op zijn maatschappelijke carrière.

De centrale verdediger annex linksback maakte in het verleden naam in de Bollenstreek in het paars-geel van VVSB. In Noordwijkerhout speelde hij op het hoogste amateurniveau in de 2e Divisie. Na drie seizoenen op topniveau koos de 26-jarige Sven bewust voor een stap omlaag bij zijn jeugdliefde UVS in Leiden. In de loop van het seizoen werd de roep om toch op landelijk niveau te blijven spelen steeds heftiger. Ondanks het korte seizoen bleek de geboren Leidschendammer een belangrijke pion voor ons vlaggenschip waar hij voornamelijk als linksback zijn vlieguren maakte.

Aan het eind van het seizoen gaat Sven zich volledig storten op zijn maatschappelijke carrière. Wij bedanken hem voor zijn inzet voor FC Rijnvogels en wensen Sven veel geluk in de toekomst.

Technische commissie FC Rijnvogels

Must Read