zaterdag, april 20, 2024
HomeTrainerscarrouselDerek van der Plas nieuwe hoofdtrainer Valken ´68

Derek van der Plas nieuwe hoofdtrainer Valken ´68

-

Derek van der Plas wordt komend seizoen de nieuwe trainer van Valken ’68. Na het vertrek van Alan Campfens was Valken ’68 op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Na een uitgebreide sollicitatieprocedure heeft de club gekozen voor de 40-jarige Derek van der Plas. Van der Plas woont in Oegstgeest (500 meter van ’t Duyfrak), is getrouwd en heeft een zoon van 1 jaar. In zijn werkzame leven is Derek werkvoorbereider bij Tata Steel.

Derek is geen onbekende in onze regio gezien zijn spelerscarrière die hij bij buurman Quick Boys heeft gehad. Zijn trainersloopbaan is hij ook bij Quick Boys begonnen waar hij onder andere de C1 en het tweede elftal onder zijn hoede heeft gehad. Daarnaast is hij assistent geweest bij het 1e elftal. Het afgelopen én het huidige seizoen heeft Derek het O21-elftal van Quick Boys onder zijn hoede.

Derek is een trainer die graag wil winnen met mooi voetbal. Hij ziet graag dat zijn team op zoek is naar het creëren van kansen, door steeds maar weer druk uit te oefenen richting de goal van de tegenstander. Waarbij de basis dan wel op orde moet zijn: een goede organisatie.

De handtekening is gezet op ’t Duyfrak. Derek van der Plas volgt Alan Campfens op en voorzitter Jaap Janssen is net als Van der Plas in zijn nopjes!

Op de vraag waarom hij vraag bij Valken ’68 aan de slag wil gaan, antwoordt hij:
“Ik werk graag met talentvolle spelers, die net als ik de ambitie hebben om zich verder te ontwikkelen. De groei van talentvolle spelers binnen Valken’68 zal de komende jaren flink toenemen, aangezien rondom Valken’68 veel woningen zijn gebouwd.
Ik zie Valken ’68 als de ideale stap vooruit om me verder te kunnen ontwikkelen als hoofdtrainer en wil graag helpen om van Valken ’68 een stabiele eersteklasser te maken.

De technische commissie, de technische staf en alle supporters van Valken ’68 wensen Derek heel veel succes bij Valken ’68.

Bestuur Valken’68

 

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read