vrijdag, april 19, 2024
HomeDerde klasseASCASC blijft partner van LeidenAmateurVoetbal.nl

ASC blijft partner van LeidenAmateurVoetbal.nl

-

Ook volgend seizoen is ASC weer verbonden aan LeidenAmateurVoetbal, dé voetbalwebsite voor Leiden en omstreken. De website, ook wel bekend onder de naam LAV, besteedt veel aandacht aan het regionale voetbal. Niet alleen de 1e elftallen komen aan bod, maar ook de diverse jeugdafdelingen worden veelvuldig belicht. En de kers op de taart is natuurlijk de Sportiff LAV Cup, waarin de aangesloten verenigingen het tegen elkaar opnemen in een spannende bekercompetitie.

Namens de technische commissie zegt Sander de Wolf over de verlenging: ,,Voor ons was het geen moeilijke beslissing om te verlengen met LAV. De wedstrijdverslagen hebben altijd een positieve insteek en zijn leuk om te lezen. De aandacht voor het regionale voetbal in kranten is de laatste jaren toch wat afgenomen, maar gelukkig vult LAV dat gat goed op. Het draagt bij aan de saamhorigheid in het Leidse voetbal.

Ook het enthousiasme waarmee het team van LAV de website in deze tijden zonder competitievoetbal blijft vullen verdient een pluim. Nee, ASC is zeer tevreden over LAV en wij kijken uit naar de samenwerking komend seizoen!”

Must Read