vrijdag, april 19, 2024
HomeDerde klasseASCASC kiest voor combifunctie Hoofd opleiding en trainer/coach O19-1

ASC kiest voor combifunctie Hoofd opleiding en trainer/coach O19-1

-

Rob Gieben (59) is het Hoofd jeugdopleiding van ASC. De ervaren oefenmeester, in bezit van het UEFA-A diploma, is reeds meer dan dertig jaar werkzaam in het voetbal, veelal in combifuncties.

Zo is hij reeds zeventien jaar actief als Hoofdtrainer op 1e – 3e klasse niveau, achttien jaar als jeugdtrainer op ere- eerste en tweede divisieniveau, twaalf jaar als Hoofd jeugdopleiding bij diverse amateurclubs en ongeveer dertig jaar als techniektrainer op bvo- en amateurniveau.

Gieben zelf: ,,Ik heb altijd diverse technische functies met elkaar gecombineerd, heb nooit een keuze willen maken voor bijvoorbeeld alleen het hoofdtrainerschap senioren of een andere technische functie. Ik ben bij ASC aan mijn derde seizoen bezig in de functies van Hoofd jeugdopleiding en Techniektrainer van de selectieteams. Ik heb het uitstekend naar mijn zin bij de club en zal komend seizoen naast deze functies ook de trainer/coach van O19-1 zijn. Ik ben blij dat ik nog steeds de fitheid en de drive heb om twee of drie functies te kunnen combineren. Daarnaast heb ik het geluk dat het thuisfront en het zelfstandig ondernemerschap mij altijd de mogelijkheid heeft gegeven om veel tijd te kunnen vrijmaken voor het voetbal.”

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read