donderdag, maart 28, 2024
HomeTweede klasseKagiaKagia betreurt vertrek Kristian Weijers, maar gunt hem trainerschap bij hoofdmacht VVSB...

Kagia betreurt vertrek Kristian Weijers, maar gunt hem trainerschap bij hoofdmacht VVSB (za)

-

De wegen van Kagia en Kristian Weijers scheiden aan het einde van het seizoen. Weijers gaat in het seizoen 2021/2022 namelijk aan de slag als hoofdtrainer bij streekgenoot VVSB (zat.). In het begin van 2020 maakte de club vol vreugde bekend dat Weijers aan de slag ging als Hoofd Jeugdopleidingen. Deze functie vervulde hij vanaf de start van 2020/2021. Helaas komt er aan de samenwerking na één seizoen al een einde.

Voorzitter van de Voetbal Technische Commissie Mark Scholte laat weten het vertrek van Weijers te betreuren. ,,Persoonlijk en voor de club is het jammer dat we na een jaar al afscheid nemen. Voor Kristian is dit een hele mooie kans en daar feliciteren wij hem mee! Als club zullen wij de ingeslagen weg vervolgen en op zoek gaan naar een nieuwe hoofd jeugdopleidingen.”

Het contact blijft bestaan
Ook de hoofdpersoon zelf betreurt zijn snelle vertrek bij de club. Toch was dit een kans die de HJO van de club met beide handen wilde aangrijpen. ,,Ik vind het oprecht enorm jammer dat deze samenwerking nu al weer af loopt, maar de kans die ik ergens anders heb gekregen kon ik echt niet laten lopen. Ondanks dat het natuurlijk een rare tijd is, heb ik Kagia leren kennen als een leuke club met veel gedreven vrijwilligers. In de jeugd loopt in de verschillende leeftijden veel talent rond en mede daardoor gaat de club een mooie toekomst tegemoet. Ik weet dan ook zeker dat ik ook na dit seizoen nog wel eens bij Kagia te vinden ben en dat het contact blijft bestaan. Wie weet kruisen onze wegen elkaar in toekomst nog eens!”

Op zoek naar een vervanger
De club heeft er het volste vertrouwen in dat Weijers en de club op een goede manier het seizoen kunnen afsluiten. Tegelijkertijd gaat Kagia op zoek naar een vervanger. Geïnteresseerden kunnen telefonisch contact opnemen met Mark Scholte of een mail sturen naar vtc@kagia.nl. De vacaturetekst komt binnenkort op onze website.

Bron: website Kagia

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read