donderdag, april 25, 2024
HomeTweede klasseKagiaMicha Schoone eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen bij Kagia

Micha Schoone eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen bij Kagia

-

Micha Schoone is komend seizoen selectiespeler van V.V. Kagia. Schoone speelde in het verleden in de jeugd van FC Lisse en in het tweede elftal van de club. Komend seizoen draagt hij het oranje shirt van Kagia.

Schoone is een linksbenige vleugelverdediger die ook links voorin uit de voeten zou kunnen. De 21-jarige linkspoot moet het vooral hebben van zijn fysiek, snelheid en goede mentaliteit. Vorig seizoen verliet Schoone de selectie van Lisse om zich te focussen op het jeugdtrainerschap. Het voetballen in een selectie-elftal begon toch weer te kriebelen bij de Lisser en Kagia is dan ook heel blij dat hij ervoor heeft gekozen omdat voort te zetten bij Kagia.

Als mens en als voetballer past hij bij de club

Ook Ruben Beukers van VTC-spelerszaken is enorm verheugd met de komst van Schoone. ,,Micha is een jongen die zowel voetballend en als persoon uitstekend bij de club past. Ik weet zeker dat hij goed in onze hechte groep zal passen en dat hij het hier goed naar zijn zin gaat krijgen.”

,,Daarnaast hebben we met de komst van Micha een multifunctionele en kwalitatief goede speler toegevoegd aan onze selectie. Verder is hij nog jong en zit er nog genoeg rek in zijn ontwikkeling. Dat maakt dat wij enorm blij zijn met de keuze van Micha om volgend seizoen voor Kagia te voetballen. Door zijn komst neemt de concurrentie in de selectie weer wat meer toe en hebben we de posities nog beter bezet.”

VTC Kagia

Must Read