donderdag, april 25, 2024
HomeTweede klasseKagiaTransfernieuws: Kagia verwelkomt tweetal van FC Lisse

Transfernieuws: Kagia verwelkomt tweetal van FC Lisse

-

Kagia is zeer verheugd te kunnen melden dat het zich met twee spelers heeft versterkt voor het komende seizoen. Robin van der Zwet en Michael de Bruijn komen over van FC Lisse en zullen de Lisserbroekers versterken.

De Bruijn is een veelzijdige middenvelder die overal op het middenveld kan spelen. Van kleins af aan speelde hij bij FC Lisse, maar het komende seizoen gaat hij zijn geluk beproeven in Lisserbroek.

Ook Van der Zwet (foto hieronder) zal het komende seizoen voor Kagia uitkomen. De 24-jarige Lisser speelde zijn gehele loopbaan op Ter Specke en debuteerde zelfs voor het eerste elftal van de club. Dit seizoen leek hij door te breken bij Lisse, maar een kruisbandblessure gooide roet in het eten. Van der Zwet zal in zijn beginperiode bij de club dan ook eerst herstellen van zijn blessure voordat hij kan laten zien tot wat hij in staat is. Robin is een technisch vaardige-en aanvallend ingestelde speler die zowel voorin als op het middenveld uit de voeten kan.

Blij met deze aanwinsten

De VTC-selectie is zeer content dat het tweetal besloten heeft om komend seizoen voor Kagia te voetballen. ,,Wij zijn enorm blij dat Robin en Michael hebben gekozen voor Kagia. Zowel als speler, maar ook als mens passen ze goed bij de club. Daarnaast voegen we zo kwaliteit toe aan onze selectie en dat zal helpen om een stabiele tweedeklasser te worden. Ik weet zeker dat beide jongens het goed naar hun zin zullen hebben bij de club en dat ze het goed gaan doen.”

Must Read