donderdag, april 25, 2024
HomeTweede klasseKagiaVeel 'zittenblijvers' bij tweedeklasser Kagia

Veel ‘zittenblijvers’ bij tweedeklasser Kagia

-

Hoewel het nog altijd onduidelijk is hoe het huidige seizoen gaat aflopen, is de VTC-selectie de laatste weken op de achtergrond al druk bezig geweest met voorbereidingen op het komende seizoen. Zo is de club verheugd te kunnen melden dat een grote groep spelers al hun ja-woord voor het seizoen 2021-2022 heeft gegeven.

Na de aanstelling van de nieuwe trainer Hein Leliveld is de VTC-selectie samen met Leliveld direct aan de slag gegaan. De afgelopen weken zijn er met diverse spelers al gesprekken gevoerd en de club is dan ook enorm blij dat een grote groep al heeft aangegeven ook komend seizoen voor Kagia te willen spelen.

Zo hebben Aron Wijsman, Pascal Timmermans, Glenn Lobbezoo, Tijs van der Schinkel, Rens Lamboo, Timo Sluymer, Jazz Prins, Tom van der Star, Bodhi Sneekes, Ajay Malhi, Roy Hogewoning, Jelle Modderman, Sam de Ree, Melvin van der Meer, Jens Gort, Luca van der Meer en Gijs de Graaf al hun ja-woord gegeven voor het seizoen 2021-2022.

Bouwen aan de toekomst

De vele blijvers stemt ook Ruben Beukers van de VTC-spelerszaken enorm tevreden. ,,De laatste weken hebben we met een groot gedeelte van de selectie gezeten en gelukkig heeft het grootste gedeelte van de spelersgroep al toegezegd er ook komend seizoen bij te zijn. Voor de club is dat ontzettend belangrijk. Zeker omdat we met de nieuwe trainer verder willen bouwen aan deze spelersgroep en zodoende een stabiele tweedeklasser willen worden.”

,,De komende weken gaan we met nog meer spelers van de selectie in gesprek, zodat we op tijd in kaart hebben wat de aantallen zijn. Daarnaast houden we onze ogen ook open voor spelers van buitenaf die zowel als mens en als voetballer goed bij de club passen. Ik heb er vertrouwen in dat we komend seizoen met een sterke groep voor de dag zullen komen en dit is daar al een goede stap in.”

v.v. Kagia 2021-2021

Blijft: Aron Wijsman, Pascal Timmermans, Glenn Lobbezoo, Tijs van der Schinkel, Rens Lamboo, Timo Sluymer, Jazz Prins, Tom van der Star, Bodhi Sneekes, Ajay Malhi, Roy Hogewoning, Jelle Modderman, Sam de Ree, Melvin van der Meer, Jens Gort, Luca van der Meer, Gijs de Graaf

Nieuw: Hein Leliveld (trainer, Koninklijke HFC)

Vertrekt: René Ras (trainer, onbekend)

Bron: VTC Kagia

Must Read