Kagia is zeer verheugd te kunnen melden dat er wederom een grote groep spelers hun ja-woord voor het seizoen 2021-2022 hebben gegeven. Zodoende is de selectie voor het komende seizoen bijna compleet. Eerder konden we al het aanblijven van 17 selectiespelers melden. Daarnaast werd ook bekend dat Micha Schoone komend seizoen in het oranje-shirt gaat spelen. Ditmaal kunnen we wederom vele spelers melden die ook het volgende seizoen selectievoetbal spelen bij Kagia.

Zo hebben Jesper Imanse, Sander Hogervorst, Tom van Dijk, Luca van Dijken, Kevin Wols, Kevin Robelus, Sean van der Lans, Dylan van Eeuwijk, Benno Trompert, Roy Duivenvoorden, Tygo Mesman, Zeb de Ree, Mats Hulsebosch, Thomas van Schie, Rick Verdegaal, Melle Bloem, Dennis Kuilboer en Alain van Kesteren hun ja-woord voor het komende seizoen gegeven.

                    Ook de op meerdere posities inzetbare Jesper Imanse vervolgt zijn weg aan de Kikkerbeetstraat

Helaas heeft ook een aantal spelers aangegeven aan het einde van dit seizoen te stoppen met selectievoetbal bij Kagia. Zij gaan verder in een vriendenteam, maar de club blijft hun verdiensten volgen.

Tevreden dat het grootste gedeelte van de selectie bij elkaar blijft

Nu ook een tweede groep selectiespelers heeft aangegeven het komende seizoen te blijven, is ook de VTC van Kagia meer dan content. ,,Het is altijd goed om te zien dat het grootste gedeelte van de spelersgroep doorgaat. Op die manier creëer je een bepaalde continuïteit voor de club. We zijn dan ook heel blij dat we in een vroeg stadium de selectie zo goed als rond hebben. We zijn enorm blij dat veel eigen jongens en jonge talenten het komende seizoen ook weer in de selectie spelen. Dat is namelijk enorm belangrijk voor de club.”

Vervolgend: ,,De komende periode zal de VTC-selectie samen met hoofdtrainer Hein Leliveld kijken naar wat de groep nog nodig heeft. Vooralsnog ziet dat er goed uit en wij hebben er dan ook enorm veel vertrouwen in dat volgend seizoen een mooie gaat worden.”

v.v. Kagia 2021-2021

Blijft: Aron Wijsman, Pascal Timmermans, Glenn Lobbezoo, Tijs van der Schinkel, Rens Lamboo, Timo Sluymer, Jazz Prins, Tom van der Star, Bodhi Sneekes, Ajay Malhi, Roy Hogewoning, Jelle Modderman, Sam de Ree, Melvin van der Meer, Jens Gort, Gijs de Graaf, Jesper Imanse, Sander Hogervorst, Tom van Dijk, Luca van Dijken, Kevin Wols, Kevin Robelus, Sean van der Lans, Dylan van Eeuwijk, Benno Trompert, Roy Duivenvoorden, Tygo Mesman, Zeb de Ree, Mats Hulsebosch, Thomas van Schie, Rick Verdegaal, Melle Bloem, Dennis Kuilboer en Alain van Kesteren.

Nieuw: Hein Leliveld (trainer, Koninklijke HFC), Micha Schoone (FC Lisse 2).

Vertrekt: René Ras (trainer, BSM), Elwin Kool, Stan Hengstmengel, Luca van der Meer, Darco Donker, Tim Bijker, Damion Uijldert, Chris Gabel (allemaal naar een vriendenteam).

Bron: Kagia