vrijdag, april 19, 2024
HomeZaterdagDerde klasseFC Oegstgeest heeft trainersstaf voor '21-'22 rond

FC Oegstgeest heeft trainersstaf voor ’21-’22 rond

-

Met dank voor de bewezen diensten van Nico van de Salm en Jelle Korbee voor hun inzet de afgelopen jaren voor de selectie komt er een wisseling van de wacht.

Na een tussenjaar voor de selectie van heren 1 door het uitvallen van de hoofdtrainer is het bestuur er samen met het technisch hart in geslaagd om de organisatie vorm te geven. Zo is per direct Eelco Fielemon aangesteld als Hoofd Technische zaken. Hij zal leiding gaan geven aan het technisch hart en samen met een team van ervaren mannen en vrouwen het ingezette technisch beleid verder ontwikkelen.

De dames selectie zal ook het komend seizoen geleid worden door Ton Nieuwenburg, die nog steeds de ambitie van promotie waar wil maken! Het tweede elftal dames zal door Rick Koelman worden gecoacht.

De herenselectie zal worden geleid door Thymen Kruider en Pascal Verschoor. Deze laatste twee zullen vanuit enthousiasme en passie het eerste elftal onder hun hoede nemen. Thymen is voor FCO geen onbekende. Na in een vorig seizoen trainer te zijn geweest van de onder-19 komt hij na een jaar bij ADO Den Haag gewerkt te hebben terug op de Voscuyl. Nu met het doel de heren 1 te laten excelleren. Thymen zal de job oppakken met Pascal, die in het verleden al voor meerdere elftallen in de regio heeft gestaan. In overleg met Thymen en Eelco zal de functie van coach heren 2 worden ingevuld. Ook daar is FC Oegstgeest in een ver gevorderd stadium.

Bestuur FC Oegstgeest

Must Read