zaterdag, april 20, 2024
HomeSpelerscarrouselTwee versterkingen voor derdeklasser FC Oegstgeest

Twee versterkingen voor derdeklasser FC Oegstgeest

-

FC Oegstgeest is verheugd te kunnen melden dat de selectie zich voor het komende seizoen heeft versterkt met doelman Davey Braggaar en verdediger Jari de Vries.

Davey Braggaar heeft met zijn 26-jarige leeftijd al een indrukwekkend CV opgebouwd. In zijn voetbalverleden heeft Davey onder andere het goal verdedigd bij FC Lisse, Feyenoord, Stormvogels, Quick Boys, Ter Leede, SV Hillegom en Teylingen. De kwaliteiten van de nieuwe keeper zijn onder andere zijn coaching, reflexen en trap. De ambitie van Davey aankomend seizoen bij FC Oegstgeest is om de club te helpen het niveau te bereiken waar zij heen willen, zowel voetballend als mentaal.

Jari de Vries heeft zijn eerdere voetbalcarrière geheel doorlopen bij Valken’68. Met zijn rust en overzicht in het spel, verdedigend inzicht en passing is Jari een mooie aanwinst voor de verdediging. Jari hoopt aankomend seizoen met FC Oegstgeest een stabiele derdeklasser te worden, waarbij de spelers met goed voetbal het (hopelijk weer aanwezige) publiek willen vermaken.

TC FC Oegstgeest

Must Read