vrijdag, april 19, 2024
HomeZaterdagDerde klasseGebroeders Driessen keren terug op sportpark de Voscuyl

Gebroeders Driessen keren terug op sportpark de Voscuyl

-

De technische staf van FC Oegstgeest heeft de afgelopen weken niet stil gezeten. Nadat eerder bekend werd dat Jari de Vries en Davey Braggaar volgend seizoen naar FC Oegstgeest komen, is de club blij te kunnen mededelen dat aankomend seizoen Kevin en Joey Driessen de selectie komen versterken.

De tweeling Kevin en Joey zijn als Ukkies gestart bij UDO. In de D-tjes hebben zij de overstap gemaakt naar UVS en daar de rest van de jeugd gespeeld. Hierna scheidden hun wegen en gingen ze beide hun eigen voetbalcarrière tegemoet.

Kevin (foto hierboven) vertrok na UVS naar Ter Leede en vervolgens naar Teylingen waar hij bij beide clubs in de selectie heeft gespeeld. Als centrale verdediger heeft Kevin bij deze verschillende clubs zijn goede techniek, rust aan de bal een goede pass verder weten te ontwikkelen.

Joey zette zijn voetbalcarrière voort in Amerika bij Oregon Institute of Technology, waar het er een stuk professioneler aan toe ging dan hij eerder in Nederland gewend was. Ook hier speelde Joey als centrale middenvelder. Joey is een echte spelverdeler met een goede balvaardigheid en een top-conditie. Na 5 jaar zit het Amerika avontuur voor Joey erop en keert hij terug naar zijn oude, nu gefuseerde, club.

Beide broers zijn enthousiast om na jaren weer samen op het veld te staan. Zij hebben de ambitie om FCO naar de tweede klasse te brengen. Presteren en resultaten neerzetten is voor de broers belangrijk, maar daarnaast hechten zij ook waarde aan een goede en gezellige sfeer op de club.

TC FC Oegstgeest

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read