donderdag, april 18, 2024
HomeZaterdagDerde klasseHuig-Jan Heeringa nieuwe trainer Sporting Leiden (za)

Huig-Jan Heeringa nieuwe trainer Sporting Leiden (za)

-

Sporting Leiden is verheugd om te kunnen mededelen dat we in Huig-Jan Heeringa de nieuwe hoofdtrainer van Sporting Leiden (za) voor het seizoen 2021-2022 gevonden hebben. Begin december heeft de club het besluit genomen om op zoek te gaan naar een nieuwe trainer voor de zaterdagtak van Sporting Leiden. Sindsdien hebben diverse gesprekken plaatsgevonden met kandidaten.

Na uitgebreid en zorgvuldig selectietraject doorlopen te hebben, kunnen we bekend maken dat Huig-Jan Heeringa de nieuwe hoofdtrainer is en vanaf de start van het nieuwe seizoen, 2021-2022, voor de groep zal staan. Huig-Jan komt over van Meerburg, daarvoor was hij verantwoordelijk voor het 1e team van v.v./FC Oegstgeest. Huig-Jan is woonachtig in Valkenburg en komt oorspronkelijk uit Katwijk. Hij is meer dan 20 jaar trainer en heeft ervaring opgedaan bij o.a. Quick Boys en FC Rijnvogels en is dus bekend met het
voetbal in de Leidse regio, iets wat Sporting Leiden in de procedure van groot belang vond.

Naast Huig Jan zal Cor Varkevisser als assistent van de zaterdagselectie de technische staf
complementeren. Cor is woonachtig in Valkenburg en is werkzaam in gevangenis te Scheveningen. Hij heeft in het verleden gevoetbald bij Quick Boys, FC Rijnvogels, Valken ’68 en Sleutels/GHC. Als assistent-trainer heeft hij met Huig Jan samengewerkt bij v.v./FC Oegstgeest en de afgelopen twee seizoenen bij Meerburg. Met de aanstelling van Huig Jan en Cor is de technische staf voor het 1e elftal van Sporting Leiden (za)
voor het seizoen 2021-2022 compleet. Wij wensen de heren uiteraard veel succes bij Sporting Leiden.

Bron: Sporting Leiden

Note redactie: later op de dag volgt nog een interview met de nieuwe trainer van de fusieclub op deze site!

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read