donderdag, mei 19, 2022
HomeZaterdagDerde klasseSander van Dijk twee jaar langer bij SV Aarlanderveen

Sander van Dijk twee jaar langer bij SV Aarlanderveen

-

Sander van Dijk heeft zijn contract bij SV Aarlanderveen met twee jaar verlengd. Van Dijk is dit seizoen voor het eerst actief als hoofdtrainer bij de trots van de Polder. De samenwerking verloopt naar tevredenheid van beide partijen.

Voorzitter Leo de Jong: ,,Sander van Dijk staat met veel voetbalkennis, passie en inzet voor de groep en is een meerwaarde voor de selectie. We zijn dan ook zeer verheugd dat we de samenwerking na dit seizoen met 2 jaar gaan verlengen.”

Ook assistent-trainer Henny van Raaij heeft te kennen gegeven door te willen gaan. Henny en Sander werken al héél veel jaren samen en ook bij SV Aarlanderveen bevalt deze samenwerking goed.

Henk van Hof heeft aangegeven aan het einde van dit seizoen te stoppen bij de trots van de polder. Henk kan terugkijken op een mooie periode waarbij hij van grote waarde is geweest om het selectievoetbal bij SV Aarlanderveen op de kaart te zetten met als onbetwist hoogtepunt het kampioenschap en promotie naar de 3e klasse.

Ook de ondersteunende stafleden grensrechter Patrick de Rijk, de medische begeleiding door Peter Luyben en Paul de Heij, René Krommert om de selectie goed gekleed het veld op te laten gaan en gastvrouw Yvon de Rooij hebben aangegeven volgend seizoen weer beschikbaar te zijn om de selectie te ondersteunen.

Must Read